Elena UDREA și-a lansat candidatura pentru Președinție

Cristian Blănuţă, 2 octombrie 2014, Ora 12:59

  • print
  • |
elena-udrea-si-a-lansat-candidatura-pentru-presedintie-43706-1.jpg

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, și-a lansat, joi, programul electoral pentru alegerile din noiembrie, sub sloganul "România frumoasă".

"Eu nu spun că oamenii de bună credință se află într-un singur loc. Sunt peste tot, nu au culoare politică și ar trebui să punem toți umărul să ridicăm România. Voi fi un președinte puternic și implicat, nu voi sta să mă uit cum țara este făcută praf.

România are nevoie de un președinte care să fie capabil să ridice. România are nevoie de un președinte al cărui singur obiectiv să fie să slujească poporul. Avem nevoie de un președinte care să iubească oamenii acestei țări și să fie capabil să-i pună la aceeași masă pe toți aceia despărțiți de viziuni și atitudini, un președinte capabil să construiască", a declarat Elena Udrea, potrivit b1.ro.

"Acestei țări îi lipsesc mai puțin ideile, proiectele, îi lipsesc oamenii capabili să pună în practică proiectele. Avem nevoie de oameni care să poată mișca România înainte. Am lăsat în urma mea peste 6.000 de proiecte care au dezvoltat această țară.

Mă voi lupta pentru a avea un Guvern capabil să pună în practică o viziune de țară. Acestei țări i-a lipsit viziunea liderilor care au condus-o. România a avut o viziune doar în ultimii 10 ani. Altfel s-a acționat pompieristic. România are nevoie de oameni care să creadă într-o viziune și să o pună în practică", a mai spus candidatul PMP.


"Îmi voi dedica tot timpul și energia construcției României frumoase. Sunt cel mai bun candidat din această competiție. România nu va avea de ales idealul de președinte. România are nevoie de un model de președinte capabil să construiască. Este mult de făcut cu această țară. Eu am demonstrat că pot să edific lucrurile, că pot să las în urma mea lucruri concrete făcute pentru oameni. Vă asigur că voi fi cel mai bun președinte al României", a subliniat Udrea.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou