Udrea: Meleșcanu va lua din voturile liberalilor

Cristian Blănuţă, 28 septembrie 2014, Ora 09:59

  • print
  • |
udrea-melescanu-va-lua-din-voturile-liberalilor-43601-1.jpg

Prezidențiabilul PMP Elena Udrea a declarat, sâmbătă, comentând intrarea lui Teodor Meleșcanu în competiția prezidențială, că acesta va lua din voturile liberalilor, în luptă directă cu Klaus Iohannis și Călin-Popoescu Tăriceanu.

"Nu cred că domnul Meleşcanu ia din voturile mele, din electoratul meu. Mă adresez unui cu totul alt electorat. În primul rând, suntem generaţii diferite, avem public diferit. Nu cred că domnul Meleşcanu va obţine un procent foarte mare pentru că este tot un candidat al PNL deci dânsul se luptă cu domnul Iohannis şi cu domnul Tăriceanu, nu cu mine" a spus Elena Udrea, sâmbătă, la Sinaia.

Aceasta crede că, din punctul său de vedere, și fără și cu Meleșcanu în cursă, pe ea nu ar fi afectat-o deloc, transmite Mediafax.

Călin Popescu Tăriceanu crede că intrarea lui Teodor Meleșcanu în cursa pentru Cotroceni îl "afectează", explicând, sâmbătă, că va trebui să facă un efort suplimentar pentru a compensa" voturile care se vor duce la fostul director SIE.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou