Alex Velea abia așteaptă să devină tată

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 07:36

  • print
  • |
alex-velea-abia-asteapta-sa-devina-tata-43304-1.jpg

Antonia şi Alex Velea vor deveni părinţi şi, cu toate că au ales să ascundă sarcina cât mai mult, fericirea nu şi-o pot ascunde.

Cântăreaţa, care face acum parte din juriul unei emisiuni de televiziune, recunoaşte că este mai sensibilă, că plânge mai uşor, ca mai toate femeile însărcinate, dar că fericirea de a deveni din nou mamă este inegalabilă.

În ceea ce priveşte starea ei, Antonia a mărturisit la un post de televiziune, că se simte bine, că nu are probleme cu sarcina şi chiar crede că a "înflorit".

"Ştii ce se spune despre femeile însărcinate? Că pe parcursul sarcinii îţi iau «strălucirea» aceea aparte", a spus Antonia.

Iar Alex trăieşte bucuria alături de ea. Artistul, în continuare foarte rezervat în declaraţii despre viaţa sa privată şi despre statutul de viitor tată, este peste măsură de fericit. L-a dat de gol chiar partenera lui care a spus că "abia aşteaptă să devină tată".

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou