Antonia este însărcinată cu Alex Velea

Anca Bratu, 28 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
antonia-este-insarcinata-cu-alex-velea-42065-1.jpg

Despre Antonia şi Alex Velea au tot existat zvonuri cum că ar forma un cuplu. Vineri, un anunţ-bombă a venit să confirme nu doar faptul că cei doi au o relaţie, ci şi că urmează să devină părinţi.

Informaţia despre sarcina Antoniei a fost dată publicităţii chiar de artistă, pe pagina sa de Facebook.
Fostul socru al Antoniei, Ciro Castellano, a comentat despre sarcina fostei sale nurori în cadrul unui interviu telefonic la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars.


"Îi doresc multă sănătate ei şi viitorului copil. Antonia a fost în luna mai în Italia la Maya. E îndrăgostită de Velea, l-a lăsat pe Vincenzo, asta e. Antonia nu vrea să semneze acordul pentru custodie. Antonia nu are timp pentru Maya.


Eu îmi doresc ca Maya să o aibă pe mama ei alături. Antonia a refuzat să o ia pe Maya în vacanţă la ea. Dacă nu a avut grijă de Maya, măcar să aibă grijă de copilul pe care o să-l aibă cu Velea. Să-l lase în pace pe Vincenzo. Nu înţeleg de ce nu a recunoscut că e cu Velea", a spus tatăl lui Vincenzo Castellano, fostul soţ al Antoniei.


"Antonia să termine divorţul şi să ne lase în pace. Sunt debusolat. Maya va fi pregătită, e bine. O să vedem ce se va întâmpla când va vedea burtica mamei. O să-i spună mătuşa, bunica sau tatăl ei, îi va explica că s-a îndrăgostit cineva de ea. Asta este", a adăugat Ciro Castellano.

Sursa: Libertatea

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou