Adina are nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 18 martie 2013, Ora 00:06

  • print
  • |
adina-are-nevoie-de-ajutor-29873-1.jpg

Adina Ursaru este o domnişoară de 16 ani, pe care îi va împlini pe 08.04.2013.

Este din Călăraşi şi provine dintr-o familie cu 9 copii, mama fiind acum însărcinată cu al zecelea copil; cel mai mare copil are 22 de ani şi se numeşte Florentina Drăgoi, este căsătorită şi are şi ea trei copii...

Am aflat că Florentina a avut o copilărie grea, nu a mers decât un an la şcoală, fiind nevoită să rămână acasă, să-şi crească fraţii mai mici.

Adina are ciroză hepatică autoimună, hipersplenism cu bicitopenie, anemie feripida, hipotrofie staturo-ponderala, cu indicaţie de transplant şi este pe lista de aşteptare din 2008. Sora ei Florentiana este compatibilă cu ea, aşa că în curând va fi efectuat transplantul de către domnul profesor Irinel Popescu.

Pentru că Florentina nu are asigurare de sănătate, nu au putut fi demarate investigaţiile pretransplant; o familie de oameni buni, a donat suma de 800 de lei pentru plata asigurării de sănătate şi vor începe în curând investigaţiile.

Adina are nevoie până atunci de o alimentaţie sănătoasă, bogată în fructe şi legume proaspete, are nevoie să-şi cumpere medicamentele pe care nu le primeşte gratuit de la medicul de familie, are nevoie de banii de transport... are nevoie de susţinere în valoare de 500 de lei.

Contul unde se pot face donaţii este deschis la BRD SLOBOZIA RO71 BRDE 230S V214 2214 2300 pe numele Drăgoi Florentina Vandana.
Telefonul la care răspunde Florentina Drăgoi, sora cea mare a Alinei este 0721.586.988

Vă rugăm să întindeţi o mână de ajutor Adinei şi Florentinei.
Pentru detalii, asistent social Roxana Dumitru: 0735.526.959

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou