Ajută 4 fetiţe orfane de ambii părinţi să aibă o locuinţă şi lemne de foc pentru iarnă!

Ziarul Atac, 7 octombrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
ajuta-4-fetite-orfane-de-ambii-parinti-sa-aiba-o-locuinta-si-lemne-de-foc-pentru-iarna-34736-1.jpg

Elena, Andreea, Giorgiana şi Alina şi-au cunoscut foarte puţin tatăl pentru că de mici au rămas orfane de tata. La numai 3 ani diferenţă, în vara lui 2013, mama acestor fetiţe a decedat în urma unei boli.


Cele 4 surori au rămas de mici orfane de ambii părinţi. Există riscul ca cele 4 surori să fie despărţite pe la diferite orfelinate sau înfiate de diferite familii. Din fericire pentru aceste fetiţe orfane, s-a găsit cineva care să le adopte, să aibă grijă de ele şi să le crească pe toate împreună. Acesta este Valentin Horga din comună Şepreuş, jud. Arad, care împreună cu mama sa, a făcut toate demersurile legale ca cele 4 surori să rămână în grija lui pentru a le creşte. Valentin ştia că nu va fi uşor, având în vedere că şi situaţia lui financiară este foarte dificilă. Însă, Valentin ştie ce înseamnă să creşti fără dragostea şi protecţia unui tată, pentru că şi el a rămas de mic copil orfan de tată.


,,Mi-a fost milă de ele căci erau ale nimănui, fără tată şi fără mamă, cum şi eu am crescut de mic fără tată..." a declarat Valentin Horga.
Valentin le-a oferit celor 4 fetiţe o locuinţă (locuinţa bunicilor lui) în care să locuiască şi să crească. Atât el cât şi mama lui, se îngrijesc de toate nevoile celor patru fetiţe orfane. Din păcate însă, casa nu a mai fost locuită de foarte multă vreme şi are nevoie de câteva amenajări pentru ale putea oferi celor 4 fetiţe condiţii decente de locuit. Deşi nu are un loc de muncă, Valentin din resurse proprii a zugrăvit locuinţa. Cu ajutorul unor oameni din sat a mobilat locuinţa cu şifoniere şi paturi amenajând şi o mică bucătărie. Alte persoane din localitate le-au cumpărat celor 4 fetiţe orfane 2 teracote pentru a avea căldura. Pentru că se apropie iarna cât de curând, Valentin nu va reuşi din resurse financiare proprii să amenajeze locuinţa.


Locuinţa are două camere care trebuiesc betonate. În dată de 19.09.2013 a fost betonată deja prima cameră cu ajutorul unui sponsor. A mai rămas de betonat o cameră, după care se vor zidi cele 2 tercote de către meşteri voluntari. Însă cele 4 fetițe au nevoie și de o mică baie. Pentru asta este nevoie de: un boiler, o cadă, o chiuvetă, gresie şi faianţă. Pentru că iarna se apropie cu paşi repezi, trebuiesc procurate și lemnele de foc.


Toate lucrările se vor realiza cu ajutorul unor meşteri voluntari.
Pentru lucrările de mai sus este nevoie de următoarele fonduri:
- Amenajarea băii şi betonat ultima cameră - 4 000 lei
- Cumpărarea lemnelor de foc - 1 000 lei
Total: 5 000 lei
Pentru detalii suplimentare: email: infosperanta@gmail.com sau tel: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Cei care doriţi să donaţi pentru cele 4 fetiţe orfane, vă rugăm să folosiţi modalităţile de donaţie de mai jos:
Vă rugăm să ne specificaţi destinaţia donaţiei dvs: PENTRU FETIŢELE ORFANE
1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Donează în conturile bancare ale asociaţiei umanitare Misiunea Speranţă pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
-IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
-IN EURO:  RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
Misiunea "Speranță pentru România"

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou