Ajutaţi-o pe Bibi!

Ziarul Atac, 2 decembrie 2012, Ora 23:03

  • print
  • |
ajutati-o-pe-bibi-28187-1.png

Acest îngeraş se numeşte Amarandi Maria Bianca (pe scurt, Bibi), are 2 ani şi 3 luni, este din Brăila.

Bibi a fost părăsită de mamă şi lăsată în grija rudelor de când era sugar. Când a împlinit vârsta de 1 anişor, Bibi a fost preluată de Protecţia Copilului, oferindu-i o familie la un asistent maternal unde este iubită şi ocrotită.

Dar se pare că pentru Bibi nu a fost suficient că mama a părăsit-o, la vârsta de 1 an şi 6 luni a fost diagnosticată cu cancer cerebral. Operată şi chimiotratată, Bibi a ajuns să crească prin spitale şi să se joace cu seringi şi perfuzii.

Pentru a putea creşte ca un copil normal de vârsta ei, indiferent unde şi cum, are nevoie de ajutor! Orice fel de ajutor e bun!

Număr de cont deschis la Banca BCR pe numele Zaharia Lucica - Asistent Maternal: RO20RNCB0527025975420001. Număr de telefon: 0728.825.538 (Asistent Maternal - Zaharia Lucica)

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou