Alexia Aruxandei, un îngeraş în lupta cu boala!

Ziarul Atac, 13 ianuarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
alexia-aruxandei-un-ingeras-in-lupta-cu-boala-37385-1.jpg

Are trei ani şi este unicul prunc al familiei. Doi părinţi minunaţi care şi-au dorit-o pe Alexia din tot sufletul lor. Dumnezeu le-a ascultat dorinţa şi le-a dat minunea. Mama este medic stomatolog, iar tatăl este pensionat pe caz de boală. Alexia s-a născut sănătoasă şi plină de viaţă şi până la 2 ani nimic nu părea că îi va zgudui lumea de basm în care trăia.

Până acum câteva luni nu a făcut decât să mănânce, să crească, să se joace şi să îi bucure pe toţi cei din jur cu inocența şi copilăriile ei.
Din păcate, din septembrie 2013 totul s-a schimbat... Alexia a fost diagnosticată cu neuroblastom nediferenţiat (cancer la glanda suprarenală stângă), o boală cruntă ce părea că nu îi dă nicio şansă la viaţă.

Primele semne ale bolii au fost înşelătoare. Dureri de burtă şi lipsa poftei de mâncare. Medicii la care au fost întâia oară nu şi-au dat seama de unde provenea suferinţa Alexiei, aşa că micuţa a fost o perioadă tratată greşit.

Cancerul însă îi măcina copilei de numai 2 ani trupuşorul. Durerile erau din ce în ce mai mari. Atunci, părinţii ei au hotărât să meargă cu ea de urgenţă la spitalul din Iaşi. Aici medicii i-au făcut multe teste şi un simplu ecograf a arătat că Alexia avea o tumoră de 12 cm pe glanda suprarenală.

Din acel moment spitalul i-a devenit casă şi a început de urgenţă tratamentul cumplit cu citostatice. Au fost de ajuns câteva zile de tratament ca Alexia să nu se mai poată ridica în picioare. Dar a luptat şi a luptat şi după aproape două luni a început să se simtă mai bine.

A demonstrat tuturor că e o luptătoare, a rezistat la 6 cure de chimioterapie şi mai urmează 2, până în a doua parte a lunii Ianuarie. Următorul pas îl constituie proceduri medicale de investigare a stadiului real al tumorii şi în funcţie de rezultate şi de cum reacţionează la tratament va fi cazul de operaţie şi transplant. Ea face tot ce depinde de ea: LUPTA cu chimicalele, cu durerile, cu teama... iar doctorii i-au dat şanse de reuşită.

Din păcate nici investigaţiile ce urmează şi nici tratamentele chirurgicale nu pot fi făcută în ţară. Singura şansă ca Alexia să se facă bine este în Germania. Acolo, într-o clinică specializată trebuie să urmeze toate aceste tratamente. Costurile sunt imense. Depăşesc 100 de mii de euro.

Părinţii ei au nevoie urgentă de orice ajutor. Noi toţi putem dona în conturile Fundaţiei Mereu Aproape sau prin SMS de doi euro la nr. 8848.
Haite-ți să salvăm un copil, atât! SCHIMBĂ O VIAŢĂ!

2 euro, 10 lei. Sms simplu, fără text. Să nu oferiţi cei doi euro altfel decât cu speranţă şi cu bucurie! Cu compasiune, adică cu iubire!
Alexia vă este recunoscătoare pentru cei 2 Euro donaţi prin sms trimis la 848 (numere gratuite) în reţelele VODAFONE, ORANGE ŞI COSMOTE.
Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Nu se percepe TVA.

De asemenea, puteţi dona (Alexia vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formând:
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA. Menţionaţi numele copilului.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou