Berkay Adrian Aktan are nevoie de tine

Ziarul Atac, 16 septembrie 2012, Ora 21:04

  • print
  • |
berkay-adrian-aktan-are-nevoie-de-tine-27519-1.jpg

Berkay Adrian Aktan este un băieţel în vârstă de 3 ani, care în anum 2011 a fost diagnosticat cu o tumoare cu malignitate extremă, numită rabdomiosarcom, localizată în vezica urinară. Părinţii lui au fost şocaţi la aflarea diagnosticului şi s-au luptat din greu pentru a salva viaţa copilaşului lor.

Ei se află în Turcia şi de anul trecut sunt în tratament prin chimioterapie. Din punct de vedere material familia lui o duce foarte rău, tatăl băieţelului nu poate să lucreze deoasrece stă tot timpul cu copilaşul în spital, iar mămica este nevoită să stea acasă cu surioara lui, de numai 4 luni.

Acest apel este din partea unei familii neajutorate şi disperate să continue tratamentul pentru băieţelul lor, astfel ca el să poată învinge această boală grea. O parte din tratament este acoperită de casa de asigurări de sănătate din Turcia, dar din păcate rămâne o sumă inportantă neacoperită. Pentru a putea să îl trateze este nevoie de 400 EUR lunar, o sumă mult peste posibilităţile familiei.

Pentru acest copilaş puteţi face donaţii în următoarele conturi:

RO93BTRL00201201323408XX (în lei, pe numele Gabriela Aktan, la Banca Transilvania Arad, cod SWIFT/BIC:BTRLRO22),
RO42BTRL00204201323408XX (în euro, pe numele Gabriela Aktan, la Banca Transilvania Arad, cod SWIFT/BIC: BTRLRO22)
şi în contul de euro deschis în Turcia (număr cont 520-6104881-352, banca DENİZ BANK, cod IBAN TR95, cod SWIFT DENITRIS, titular cont Gabriela Aktan)

Pentru donaţii din străinătate se poate folosi Western Union pe numele Gabriela Aktan şi adresa Gabriela Aktan, jud. Ankara, loc. Polatlı, Turcia. Cine face o donaţie din străinătate prin Western trebuie să trimită apoi un cod, numele expeditorului şi valoarea exactă către mama lui Berkay, pe adresa de email gabrielaaktan@yahoo.com.

Mama lui Berkay poate fi contactată la adresa de email gabrielaaktan@yahoo.com şi la numărul de telefon 0090537204945.

Berkay a trecut prin tratamente grele până acum, dar ne-a arătat că această boală poate fi învinsă. Dar pentru a fi din nou sănătos are nevoie de susţinerea noastră. Vă rugăm să nu rămâneţi indiferenţi şi să contribuiţi la însănătoşirea lui. Orice sumă donată contribuie la vindecarea acestui copilaş.

Vă mulţumim!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou