Caz umanitar: Ajutor pentru o casă

Ziarul Atac, 29 septembrie 2013, Ora 21:55

  • print
  • |
caz-umanitar-ajutor-pentru-o-casa-34534-1.jpg

Bună ziua,

Numele meu este Narcis Ioance și sunt din Tg. Ocna și doresc să vă prezint cazul meu pentru care am nevoie de ajutorul vostru.
M-am născut în anul 1993 de atunci „tatăl" a început să ne terorizeze, tot timpul venea beat acasă și începea să se lege de orice numai să iasă scandal.
Am trecut prin bătăi cu topoare, cuțite, a vrut să dea foc la o butelie, când eram mic m-a alergat cu lopata să mă omoare şi de atunci am o problemă la vorbit, şi multe alte scene de „groază".
Timpul a trecut, mama tot spera că își va revenii, dar în anul 2010 a făcut un gest de neiertat și anume a dat foc casei unde locuiam, de atunci ne-am mutat cu chirie.
Din salariul meu de 800 lei ne descurcăm foarte greu, 300 lei chiria și o soră la școală, dar proprietarul casei dorește să vândă casa, apoi nu știu unde ne vom duce.
Vă rog din tot sufletul, ajutaţi-mă să fac o căsuţă unde să locuim în linişte, să ştim că este a nostră. Nu este niciun fel de înșelătorie, vă asigur de asta! Mulțumesc din suflet și Dumnezeu să vă dea multă sănătate
Cu respect,
Narcis Ioance

Puteți face donații prin următoarele mijloace:
Cont în lei : Banca Transilvania - RO70 BTRL 0040 1201 T588 26XX - pe numele surorii mele IOANCE ERZILIA, PAYPAL: narcis.ioance@gmail.com
Pentru persoanele care doresc să îl contacteze pe Narcis, o pot face astfel prin e-mail, narcys.narcys@gmail.com, ioance.narcis@yahoo.com, sau telefonic, 0749.431.570.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou