Elena Aurora, fetiţa cu maladie genetică, are nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 29 octombrie 2014, Ora 13:26

  • print
  • |
elena-aurora-fetita-cu-maladie-genetica-are-nevoie-de-ajutor-44116-1.jpg

În comuna Runcu, sat Piatra, str. Principală nr. 30, judeţul Dâmboviţa, stă micuţa Elena Aurora de 4 anişori; acolo locuieşte cu frăţiorul ei de 13 ani şi cu mămica, iar împreună formează o familie din care lipseşte tatăl.

Grea este viaţa Claudiei, mămica copiilor, căci nu are niciun sprijin în îngrijirea celor doi copii, ambii cu probleme de sănătate!

Elena Aurora suferă de sferocitoză ereditară (Sferocitoza ereditară cunoscută şi sub numele de boala Minkowsky-Chauffard ori icter hemolitic congenital, este o afecţiune ereditară caracterizată printr-o anemie hemolitică - diminuarea nivelului hemoglobinei sangvine, generată de distrugerea globulelor roşii).

Drumurile către spitalul din Bucureşti unde face tratamentul sunt costisitoare şi au devenit greu de suportat pentru mama care şi aşa se descurcă foarte greu cu banii. Când a venit să solicite sprijin la asociație, a spus că nu a mai primit drepturile de însoţitor de la Primăria din Runcu, fapt confirmat de aceştia, în discuţie motivând lipsa de fonduri.

Asistentul social local a declarat că Primăria din Runcu abia a reuşit să plătească drepturile aferente lunii aprilie, aşa că mămica şi cei doi copii trăiesc din alocaţiile copiilor şi le este foarte, foarte greu.

Ei au nevoie de bani pentru lemne, haine, alimente şi transport la spitalul din Bucureşti. De aceea vă rugăm insistent să îi ajutăm pe acești oameni cu atât cât putem!

Suma este de 1000 lei şi pot fi viraţi în contul RO43 RNCB 0129 0749 5254 0001deschis la BCR, pe numele Fieraru Elena Claudia. Telefonul mamei unde poate fi contactată este 0736.959.516.

Vă mulţumim pentru ajutor!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou