Haideți să îl ajutăm pe Radu Sapartoc să învingă cancerul!

Ziarul Atac, 26 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
haideti-sa-il-ajutam-pe-radu-sapartoc-sa-invinga-cancerul-40509-1.jpg

Radu are 9 ani, trece în clasa a 3-a. A crescut într-o familie iubitoare care l-a ocrotit şi l-a crescut frumos. Îi place fotbalul şi pentru că a crescut la malul mării, îi place la nebunie să navigheze.

Visul lui cel mare este să ajungă comandant de navă. Până atunci mai are multe de învăţat dar cel mai greu lucru este pentru el acum boală care i-a invadat trupul de o lună de zile.

Câteva dureri banale l-au trimis pe Radu la medic. După câteva analize amănunţite, părinţii lui au primit o veste devastatoare, puştiul avea deja cancer cu metastaze multiple. A început de urgenţă tratamentul şi a suferit o primă intervenţie chirurgicală.

Greu pentru un copil a cărui viaţă era perfectă şi care visa în fiecare zi la ceva frumos, la lucruri care pentru el înseamnă mult. I s-a zguduit lumea şi copilăria. Întreabă în fiecare zi când va merge din nou la şcoală. Îi este dor de colegi. Mama lui încearcă zi de zi să găsească un alt răspuns pentru el, dar nu îi poate alina durerea.

Singura lui şansă este un tratament specializat care se poate face numai în afara ţării. Viaţa lui Radu are un preţ, unul enorm de mare. De peste 50.000 de euro au părinţii lui nevoie pentru ca să poată pleca cât mai repede în Germania unde şansele lui de vindecare sunt reale. Boala este cumplită, îi macină tot corpul lui Radu, metastazele sunt în multe zone şi se înmulţesc rapid fără tratamentul corespunzător.

Noi toţi îl putem ajuta să trăiască şi să îşi îndeplinească visele. Cât mai multe SMS-uri la numărul 8848 îl vor ajuta să se facă bine. În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Romtelecom, formând:
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Radu Sapartoc"

CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou