Imbecilii de la RDS

Ziarul Atac, 16 iulie 2012, Ora 10:16

  • print
  • |
imbecilii-de-la-rds-27038-1.jpg

 Vă voi povesti o întâmplare în care veţi vedea ce înseamnă nesimţire, imbecilitate şi birocraţie inutilă din partea celor de la  RDS-RCS. Nu am fost clientă rds-rcs de la început. Până nu demult am fost abonată la  serviciile de internet şi cablu UPC.  Stau cu chirie, de aceea nu pot încheia un contract pe minimum 12 luni aşa cum e politica, atât a celor de la rds-rcs, cât şi a celor de la upc, aşa că am decis să plătesc o taxă de instalare de 70 ron şi să reziliez contractul după cât timp doresc. Ei bine, după 3 luni în care am beneficiat de serviciile celor de la upc ( cablu TV şi internet), mi-au bătut cei de la RDS-RCS la uşă cu o ofertă mult mai convenabilă ca preţ şi ca viteză la internet decât cea de la UPC. Unul dintre cei trei bărbaţi , Matei Daniel, mi-a făcut o scurtă prezentare a ofertelor de care pot beneficia în urma abonării la serviciile lor. Ofertele erau destul de tentante şi fiind interesată, le-am pus o serie de întrebări legate de perioada contractuală. Ei mi-au răspuns la toate întrebările inclusiv la cea de reziliere a contractului , care a fost :“ Puteţi rezilia contractul chiar şi după 3 luni!!!” . Practic , mi-au zis exact ce am vrut să aud. Am semnat contractul, iar după 6 luni când a venit vremea rezilierii…surpriză!!! Domnul Matei Daniel bifase la durata contractului căsuţa “ minim 12 luni”. Am fost păcălita şi vina este a mea pentru că nu am recitit contractul, dar sunt sigură ca sunt cazuri şi mai grave comise de RDS , chiar recent citisem că, conform comunicatului emis de Autoritatea Nationala privind Protectia Consumatorului "cele mai multe reclamaţii la serviciile de Internet (99% din reclamaţiile înregistrate ) vizează RDS, la telefonie fixă  si cablu TV.

Din cauza faptului că am semnătura pe contract mi-e oarecum imposibil să mai fac ceva , sau dacă fac vreun demers nu ştiu ce rezultate aş putea obţine aşa că raman cu frustrarea şi mă întreb cine va plăti următoarele 6 luni contractul eu fiind in imposibilitatea de a plăti pe perioada vacanţei , neavând niciun venit???

Andrada B.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou