Mitrică Florin Alberto, un copil care priveşte spre viitor!

Ziarul Atac, 6 ianuarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
mitrica-florin-alberto-un-copil-care-priveste-spre-viitor-37089-1.jpg

Florin aparţine unei familii modeste care trăieşte într-o localitate din Oltenia, iar de 10 luni se luptă cu o formă gravă de cancer, tumoră malignă la creierul mic.

În ianuarie 2013 s-a descoperit boala, iar în februarie a trebuit să fie operat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni pentru extragerea tumorei, ulterior i s-au făcut două intervenţii de drenaj pentru a elimina riscurile agravării acestei boli.

În perioada martie - octombrie 2013, copilul a fost spitalizat de mai multe ori pentru cure de citostatice şi terapie la Institutil Oncologic Bucureşti - Oncologie pediatrică.

Familia face eforturi mari pentru a supraviețui şi pentru a lupta cu această boală necruţătoare. Mama trebuie să-l însoţească permanent la spital sau pe stradă, iar tatăl trebuie să aibă grijă de alţi 2 copii de vârstă școalară. Tatăl lucrează ocazional şi găseşte greu de lucru, nereuşind să contribuie foarte mult la bunăstarea familiei. Recent mama a fost informată că indemnizaţia de însoţitor nu o mai poate primi din lipsă de fonduri la nivelul Comunei Perieţi (Olt).

Asociaţia P.A.V.E.L. a ajutat-o să scrie memorii pentru a fi depus la nivelul autorităţilor locale pentru a primi aceste indemnizaţii vitale pentru supravetuire!

Fără îndoială această familie s-a luptat cu demnitate pentru a supraviețui, dar la acest moment au ajuns la limita suportabilităţii. Mama deja spune că a primit mai multe avize de întrupere a furnizării de energie electrică datorită facturilor restante. Părinţii trebuie să cumpere lemne pentru încălzire. Şi nu au bani. Mai sunt şi alte nevoi precum hainele groase sau alimentaţie pentru o viaţă cât de cât normală... şi săntoasă. Sora mai mare a lui Florin a fost internată la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru extragerea unor chisturi descoperite la sân. Este cutremurător pentru o familie tânără să aibă 2 copii în luptă cu boala.

Vă invităm să veniţi alături de această familie în alinarea suferinţei unui copil şi a unei familii care doreşte sănătate, bucuria de a fi împreună şi să trăiască într-o casă luminată şi călduroasă. Florin este un copil viteaz care ştie că va învinge boala.

Haideţi să îi fim alături și să în încurjăm pentru a merge mai departe. Orice ajutor financiar este binevenit şi poate fi direcţionat în contul cu nr: RO33 INGB 0000 9999 0276 1228

Pentru alte informaţii puteţi suna la telefonul 0749.822.865, telefonul mamei.

Vă mulțumin!

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou