Tumoarea pe creier îi răpește micuțului Luca Hulea visul de a fi supererou

Ziarul Atac, 27 noiembrie 2014, Ora 13:52

  • print
  • |
tumoarea-pe-creier-ii-rapeste-micutului-luca-hulea-visul-de-a-fi-supererou-44565-1.jpg

La 4 ani, Luca nu-şi poate trăi copilăria liniştit pentru că, încă de acum doi ani, boala a început să-i macine sufletul şi trupul firav.

Când micuţul abia începuse să vorbească şi era tot mai dornic să se joace (fiind un mare fan al supereroilor), au început să apară primele simptome ce aveau să distrugă zâmbetele celor dragi.

Imediat după ce a împlinit doi ani, Luca nu a mai mers, a început să verse şi îşi punea mereu mâinile în dreptul capului, să arate că-l chinuie groaznic durerile de cap. La îndrumarea doctorului, copilul a făcut primul control RMN, iar testul a arătat că Luca are o tumoare de trunchi cerebral de 5 cm.

A fost operat de urgenţă, iar imediat după, a rămas cu o semipareză pe partea dreaptă. Luca a devenit parcă un alt copil - dintr-un puşti vesel şi plin de energie, a devenit o mică fiinţă măcinată de boală.

Din nefericire, cancerul nu a vrut să-i dea pace lui Luca şi până acum au mai fost necesare alte două intervenţii.

Drama copilului continuă şi după toate astea. Acum are o tumoră şi mai mare, de şapte centimetri, este într-o stare foarte, foarte gravă, iar ultima lui şansă la viaţă constă într-un tratament la o clinică din Turcia.

CUM POŢI AJUTA

Radioterapia pentru micuţ costă 30.000 de euro, iar viaţa lui va fi din nou una de copil dacă îl ajutăm donând câte 2 euro/SMS la numărul 8848. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Luca vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.
Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului.
Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea "Luca Hulea".

CIF 18212553:

în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V2376153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou