Un strigăt de ajutor către sufletele noastre!

Ziarul Atac, 18 noiembrie 2012, Ora 21:03

  • print
  • |
un-strigat-de-ajutor-catre-sufletele-noastre-27979-1.jpg

Micuţul este Ţugui Raul Florin şi s-a născut pe data de 13 aprilie 2008 în judeţul Argeş. A fost născut la 42 de săptămâni cu asfixie cerebrală, a fost în comă mai mult de o săptămână, până la vârsta de o lună a făcut convulsii. Abia de la o lună a început să mănânce la biberon, gestul suptului fiind unul dintre puţinele gesturi pe care putea să le facă.

Părinţii au trăit neputincioşi chinurile copilului, frustrarea şi durerea i-au copleşit, căci nu puteau să facă nimic pentru băieţelul lor, decât să-l menţină în viaţă cu speranţa că va veni ziua când Raul va da semne de însănătoşire, va rosti mama sau tata, va fi un copil normal.

Situaţia copilului s-a înrăutăţit, a fost dus dintr-un spital în altul, dintr-o secţie în alta, multiplele simtome adăugând la diagnosticul de tetraparez[ spastică şi alte boli neurologice: paralizie cerebrală, epilepsie, microcefalie... toate aceste boli neurologice grave s-au adunat într-un trupuşor fragil, făcând din acest copilaş mai mult o legumă... şi, cum parcă toate acestea nu erau de ajuns, micuţul a fost diagnosticat în octombrie anul acesta şi cu leucemie începând tratamentul citostatic.

"Doamne cât să mai îndurăm", s-au întrebat părinţii disperaţi! dar până să afle răspunsul, s-au înhămat la un drum lung şi anevoios în încercarea de a-i face viaţa mai uşoară puiului lor cel chinuit. Îmi spunea mama că momentul ei cel mai frumos este atunci când ia băiatul în braţe şi acesta o simte şi se linişteşte, cât de greu poate fi pentru o mamă să nu-şi audă copilul spunându-i mamă!

Nevoile urgente ale lui Raul sunt: pampers numărul 4 sau 5, şerveţele umede şi articole de igienă corporală, acoperirea reţetei în valoare de 200 de lei, căci atunci când mama este internată în spital pentru leucemie, nu primeşte gratuit reţeta pentru afecţiunea neurologică!

Familia mai are o fetiţă care în curând, pe 30 decembrie, va împlini 2 ani. Veniturile familiei sunt reduse, compuse din salariul de asistent personal al mamei lui Raul şi drepturile legale rezultate din indemnizaţia de concediu postnatal, pentru cea mică, pe care le încasează tatăl şi care se vor încheia în decembrie, când fetiţa va împlini doi ani... atunci tatăl va rămâne fără serviciu!

Puteţi ajuta această familie donând în contul deschis la BRD Argeş
CONT RO19 BRDE 030S V326 5065 0300 pe numele ŢUGUI ADRIAN, tatăl copilului
Telefon de contact Raluca Ţugui, mama: 0724.635.294
Vă rugăm să deveniţi raza de speranţă pentru această familie greu încercată!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou