A dormit 25 de ani cu două bombe sub pat

Cristian Blănuţă, 4 decembrie 2013, Ora 10:40

  • print
  • |
a-dormit-25-de-ani-cu-doua-bombe-sub-pat-36501-1.jpg

Un sătean din Wulong, centrul Chinei, a păstrat două bombe din cel de-al Doilea Război Mondial, sub pat, timp de 25 de ani.

În declaraţii acordate poliţiei şi preluate de presă, fiica săteanului, Deng, a povestit că tatăl său a găsit bombele în albia unui râu din apropiere.

"Pe atunci eu eram la şcoala primară şi nu ştiam ce erau acestea. Nici vecinii nu văzuseră aşa ceva, însă tatăl meu a decis să ia cele două bucăţi de fier şi să le ascundă sub patul lui", a spus Deng, în vârstă de 33 de ani, care a precizat că, iniţial, tatăl său dorea să transforme dispozitivele în secere.

În anul 2000, săteanul a cunoscut un veteran din războiul coreean (1950-1953), care i-a dezvăluit natura celor două dispozitive, însă el a decis să le păstreze, informează Agerpres.

Până la urmă, alertată de un grup de rezidenţi din zonă, poliţia a dezactivat cele două bombe, care aveau lungimea de 40 de centimetri şi diametrul de 10 centimetri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou