A lovit-o fulgerul din cap până-n picioare și n-a avut nimic!

Cristian Blănuţă, 25 iulie 2013, Ora 15:10

  • print
  • |
a-lovit-o-fulgerul-din-cap-pana-n-picioare-i-n-a-avut-nimic-32743-1.jpg

O mamă din America se poate considera cea mai norocoasă femeie din lume după ce a fost lovită de fulger, dar nu a avut nicio rană. Potrivit femeii, cizmele de cauciuc ale soţului au salvat-o de la o moarte sigură.

Deborah Kendall, o femeie de 33 de ani, a fost atinsă de un fulger în timp ce îşi aşeza fiica de doar doi ani în maşină, dar a supravieţuit, fără nicio rană, într-un mod miraculos, potrivit NY Daily News.

Cu toate că şansele ca un fulger să lovească un om sunt infime, tânăra a reuşit să le învingă, după ce a trecut de incident fără nicio rană. Singurele efecte ale descărcării electrice asupra corpului femeii sunt acelea că a simţit înţepături şi i-au amorţit mâinile şi picioare.


"Aveam papuci în picioare, aşa că soţul meu, David, mi-a spus să îmi iau cizmele pentru a nu mă uda. Am pus fiica în maşină şi încă ţineam în mână umbrela când am văzut o dâră de lumină albă. Am auzit un zgomot puternic şi am simţit o înţepătură în mână, apoi o altă înţepătură, aproape instantanee, în picior. A fost un sunet asemănător cu cel al unui stâlp de electricitate. Curentul a coborât prin umbrelă, apoi prin mine şi apoi afară. I-am spus soţului că sunt în şoc şi cred că am fost lovită de fulger", a povestit femeia unei publicaţii locale.


Conform doctorilor, în urma unor teste, s-a descoperit că motivul pentru care Deborah a scăpat cu viaţă este acela că purta în picioare o pereche de cizmele de cauciuc ale soţului său.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou