A murit de două ori!

Cristian Blănuţă, 12 iunie 2013, Ora 10:46

  • print
  • |
a-murit-de-doua-ori-31554-1.jpg

Cazul unui bărbat din Scoţia a uimit presa, după ce acesta a fost declarat mort de două ori. El a căzut de pe un pod înalt de 30 de metri, scrie RTV.

Un bărbat de 40 de ani din Scoţia a supravieţuit căderii de pe un pod, dar a murit în morga spitalului, după ce paramedicii nu au reuşit să îi detecteze semnele vitale în timp util, potrivit Mirror. Victima a fost declarată decedată de două ori.

Victima a căzut în cursul zilei de vineri de pe podul Kessock din Inverness în Marea Nordului, de la o înălţime de 30 de metri. După ce echipajul ambulanţei a încercat timp de zece minute să îl resusciteze, bărbatul a fost declarat mort şi dus la morga spitalului. Cu toate acestea, în timpul unui control de rutină, angajaţii au descoperit faptul că bărbatul este încă în viaţă şi are puls

Chiar dacă au încercat să îl resusciteze din nou, în cele din urmă el a murit, decesul fiind declarat pentru a doua oară. Conducerea spitalului a deschis o anchetă pentru a determina cine sunt vinovaţii pentru această greşeală care ar fi putut salva viaţa unui om.

"Orice moarte este o tragedie pentru familie, dar circumstanţele care înconjoară aceast deces ridică importante semne de întrebare dacă această persoană ar fi putut fi salvată sau nu. Este o poveste şocantă pentru serviciul nostru de ambulanţă care are un ridicat nivel de pregătire. Este şi mai şocant deoarece astfel de cazuri sunt rare. Este nevoie de o explicaţie clară şi o anchetă amplă se află în desfăşurare", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou