A murit la spital, a înviat în altarul capelei

Cristian Blănuţă, 15 iulie 2013, Ora 14:29

  • print
  • |
a-murit-la-spital-a-inviat-in-altarul-capelei-32499-1.jpg

O fetiţă declarată moartă la naştere a "revenit la viaţă" trei ore mai târziu, în altarul capelei din spital, scrie RTV.net.

Corpul fetiţei a fost pus într-o cutie şi dus de o asistentă în capela spitalului, scrie The Sun. Femeia a declarat ulterior că nu s-a îndurat să ducă bebeluşul la morgă.

Când bunica fetiţei a venit să-i ridice trupul, împreună cu un angajat de la pompe funebre, Yasmin Gomes a mişcat un picior şi a deschis ochii.
"La început, nu ne-a venit să credem. Nu acceptam că se poate întâmpla aşa ceva. Apoi, am văzut că respiră. Ne-am îmbrăţişat şi am început să strigăm: trăieşte, trăieşte", a spus Elza Silva, bunica fetiţei.
Oficialii spitalului din Londrina, Brazilia, au declarat că Yasmin s-a născut vie, însă a încetat să respire la scurt timp după. Medicii au încercat să o resusciteze minute în şir, dar, într-un final, au declarat-o moartă.
Mama bebeluşului a aflat prima că fiica ei a decedat.
"Lumea mea s-a prăbuşit. A fost cel mai disperat moment al vieţii mele, în care toate visurile mi-au fost spulberate", a spus Jenifer da Silva Gomes.
Asistenta Ana Oliviera, cea care a asistat la naşterea micuţei, a declarat că nu a lăsat-o sufletul să ducă corpul fetiţei la morgă.
"Este un mic îngeraş. Nu am putut să suport gândul că va fi trimisă la morgă", a spus angajata spitalului.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou