A rămas însărcinată după ce a mâncat fructe de mare

Cristian Blănuţă, 31 august 2013, Ora 09:46

  • print
  • |
a-ramas-insarcinata-dupa-ce-a-mancat-fructe-de-mare-33765-1.gif

O femeie care a reuşit să îşi disloce maxilarul în timp ce mânca un burger uriaş a ţinut prima pagină a ziarelor luna aceasta, dar ea nu este singura "victimă" care a păţit-o din cauza unui aliment. Mai jos sunt 10 accidente bizare provocate de mâncare.

1. O femeie de 63 de ani a rămas "însărcinată" cu 12 pui de calmar după ce a mănâncat fructe de mare în Coreea de Sud anul trecut. Ea mânca din calmarul întreg fiert atunci când a simțit o durere ascuțită. Personalul spitalului a constatat că muşcase din sacul de spermă al calmarului, care s-a împăştiat în mucoasa ei bucală, potrivit The Mirror.

2. Săptămâna trecută un bărbat a căzut din picioare și a murit încercând să mănânce de treizeci de ouă crude, după ce a pus un pariu cu prietenii. Dhaou Fatnassi, în vârstă de 20 de ani, a reuşit să înghită 28 de ouă înainte să înceapă să se simtă foarte rău, în Tunisia. El a murit când a ajuns la spital.

3. Edward Archbold, din Florida, SUA, în vârstă de 32 de ani, a murit în urma unui concurs de mâncat gândaci în Wuhan, China, în urmă cu două luni. Un post-mortem a arătat că s-a înecat şi nu a mai putut respira din cauză că i-au fost blocate căile respiratorii de una dintre insecte.

4. Un bărbat de 26 de ani a fost dus de urgenţă la un spital din Wuhan, China, după ce a mâncat un castron de ardei iute atât de fierbinte încât i-a deschis o gaură în stomac și l-a făcut să aibă vărsături cu sânge, în decembrie 2012. El ar fi mâncat o versiune extrem de picantă a unei supe numită mala, ce înseamnă "amorteala fierbinte".

5. Jucătorul din NHL, Dustin Penner, şi-a rupt spatele după ce a consumat clătite și a trebuit să fie suspendat de la echipa sa, Los Angeles Kings. Tot ce a făcut Penner a fost să se aplece pentru a muşca mai bine dintr-o clătită.

6. Un bărbat sârb, în vârstă de 80 de ani, care se lăuda că poate mânca o bicicletă întreagă aproape că reuşise asta, până când s-a înecat cu o pedală și a trebuit să fie dus de urgenţă la spital, în 2011. În timpul intervenţiei chirurgicale de urgenţă, medicii au constatat că ingerase cinci kilograme de metal și două verigi de aur.

7. O școală a interzis plăcintele triunghiulare după ce un elev a fost rănit de una dintre ele în luna martie. Personalul de la şcoala Castle View din Canvey Island, Essex, a hotărât ca ele să fie tăiate în formă pătrată sau dreptunghiulară, după ce una i-a fost aruncată unui băiat în față.

8. Un bucătar amator a murit după ce a mâncat un ardei super iute. Şoferul Andrew Lee, în vârstă de 33 de ani, din Edlington, South Yorks, a suferit insuficiență cardiacă în 2008, după ce a pus un pariu cu fratele prietenei lui că ar putea să prepare şi să mănânce cel mai iute sos din lume, cu o varietate de ardei thailandez crescut de tatăl lui.

9. Zeci de copii au fost răniți după s-au bătut cu mâncare la școala lor din Ohio, în primavara anului trecut. Lupta de la prânz a izbucnit între elevii la şcoala Cranwood și a provocat "aproximativ 26 de leziuni", printre care leziuni la cap, o încheietură ruptă, tăieturi și vânătăi.

10. Un șef de poliție a ajuns la spital după ce a mâncat o prajitură cu canabis, care era de fapt pentru fiica sa. Mike Berkemeier a spus că el credea că o să moară, după ce a mănâncat accidental o cantitate foarte mare de canabis, în Laurelville, Ohio. El a crezut că prăjitura a fost lăsată de fiica sa pentru el.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou