Care este legatura dintre ceasuri si avioane?

Ziarul Atac, 5 iulie 2013, Ora 12:14

  • print
  • |
care-este-legatura-dintre-ceasuri-si-avioane-32241-1.jpg

Legatura dintre aceste doua domenii este cel putin inedita. Din dorinta de a schimba lumea, contele Graf von Zeppelin a creat in anul 1900 primul dirijabil din istoria aviatiei.

Dirijabilul a fost folosit intens intre anii 1900 si 1940 atat pentru transportul de marfuri sau de persoane, dar si in scopuri militare. Fiind inspirate din istoria aviatiei, ceasurile Zeppelin au fost create din dorinta spiritului uman de a se autodepasi.

Fabricate in Germania, colectiile de ceasuri Zeppelin au denumiri legate de evenimentele importante din istoria Zeppelinului: 100 Years Zeppelin (colectia lansata cu ocazia a 100 de ani de la constructia primului dirijabil) sau LZ 129 Hindenburg (cel mai mare Zeppelin construit vreodata, care a atins viteza de 131 de km/h si care a parcurs 12 000 de km in anul 1938).

Modelele de ceasuri Zeppelin ofera eleganta, clasa si distinctie celui care le poarta, stilul clasic cu influente vintage fiind predominant. Mecanismele ceasurilor sunt de inalta calitate, fiind elvetiene sau japoneze.

Ceasurile Zeppelin nu vor trece neobservate si iti vor completa orice tinuta, oferind o aroma de istorie imbinata cu determinarea de a reusi. Ceasurile Zeppelin ofera increderea de care ai nevoie in viata pentru a iesi in evidenta.

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania este importator unic la noi in tara al acestui brand. Aici gasiti garantat cele mai bune preturi. In plus, puteti merge in Showroomul din Str. Maximilian Popper nr 2o, Bucuresti, Sector 3 pentru a proba orice modele doriti.

Pe WatchShop.ro puteti achita chiar si in 12 rate fara dobanda iar in cazul in care nu vi se potriveste produsul comandat, primiti banii inapoi PE LOC. Intrati pe site pentru a prinde numeroasele reduceri la ceasuri barbatesti si ceasuri de dama.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou