Cum arată femeia care și-a scos 6 coaste! "Nu m-am simțit nicodată cu adevărat o ființă umană, mai degrabă o creatură fantastică" umană, mai degrabă

Florentina Șerbănescu, 19 ianuarie 2023, Ora 10:49

  • print
  • |
cum-arata-femeia-care-i-a-scos-6-coaste-nu-m-am-simtit-nicodata-cu-adevarat-o-fiinta-umana-mai-degraba-o-creatura-fantastica-umana-mai-degraba-47312-1.jpeg

Pixiee Fox este femeia care și-a scos nu mai puțin de șase coaste pentru a avea cea mai subțire talie din lume. Ea a vrut să arate ca Jessica Rabbit, personajul din desenele animate. Pixee a apelat la peste 100 de intervenții estetice ca să obțină cea mai micuță talie, scrie viva.ro.

Femeia spune că nu își mai amintește câte operații are, mai ales că unele nu au fost reușite. Mai mult, ea a stat o săptămână în comă, în urma unui malpraxis, motiv pentru care a avut nevoie de și mai multe operații estetice de reconstrucție. Are patru operații de mărire a sânilor, patru operații la nas, mai multe liposucții, operații de reconstruire a maxilarului și și-a îndepărtat șase coaste. 

Ea a ajuns să aibă doar 41 de centimetri în talie, însă nu a fost suficient pentru a bate recordul, care îi aparține lui Cathie Jung și care avea 28,1 centimetri în talie, purtând corset. 

Are peste 100 de operații estetice

Tânăra de 31 de ani și-a mai pus implanturi în fese și este dependentă de operațiile estetice. În plus, ea și-a făcut transplant de gene cu păr pubian. Femeia a apărut și în celebra emisiune Botched, unde medicii au refuzat să îi mai facă vreo intervenție, considerând că își pune viața în pericol. 

„Nu am văzut aşa ceva în întreaga mea carieră", a spus doctorul Dubrow. „Nu m-am simţit niciodată cu adevărat o fiinţă umană, ci mai degrabă o creatură fantastică", a dat replica Pixee. 

„În Suedia, nimeni nu-și face operații estetice. Nu contează dacă vreau să fiu model sau electrician, în Statele Unite ale Americii poți să faci ce vrei. Mi-am făcut lifting de sprâncene, două operații la pleoape, am injecții în pomeți, în buze și puțin Botox. Mi-am scos șase coaste, mi-am făcut un lifting de posterior, o liposucție și o labioplastie. Și machiaj permanent și epilare definitivă', a povestit Pixee Fox. 

Femeia a ajuns chiar să-și facă implant ocular. Până acum, fotomodelul a cheltuit peste 100.000 de lire pe operații. Una dintre operațiile estetice a constat în schimbarea culorilor de la ochi. Aceasta a decis să aibă culori diferite: un ochi este albastru cristalin, iar celalalt are culoarea naturală de albastru.

„Mi-am dorit asta de când eram mică. Chiar voiam să am ochi de culoare diferită și acum am reușit. Am auzit de aceste implanturi acum doi ani și am optat pentru culoare verde-albăstrui a mării la unul dintre ochi', a mărturisit tânăra. 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou