Directoarea de la Bolintineanu, în BIKINI pe scările blocului

Cristian Blănuţă, 3 iulie 2013, Ora 18:27

  • print
  • |
directoarea-de-la-bolintineanu-in-bikini-pe-scarile-blocului-32205-1.jpg

Foştii vecini ai directoarei de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitală şi-o amintesc pe aceasta umblând în bikini prin bloc. Ea a schimbat, însă, garsoniera din Nerva Traian cu o vilă în comuna Clinceni, situată la periferia Capitalei,

Costica Vărzaru, fosta directoare a liceului Bolintineanu din Capitală, a locuit până nu demult într-un bloc de garsoniere. Vecinii profesoarei şi-o amintesc "plimbându-se în bikini" pe palier.
Actuala vilă a directoarei este situată în comuna Clinceni şi areetaj, mansardă, garaj şi sistem de supraveghere. Ea nu se află în relaţii prea bune cu vecinii, potrivit România TV.
"Mi-a cerut o groază de bani ca să bag gaze! Ce-a zis ea? ,,Ia stai, băi, frate! Nu-mi daţi bani? Dar ce sunt eu aici? Sunt mână-n mână cu Vanghelie sau nu sunt?" Le-am spus: ,,Băi, vreţi să vă fac un flagrant să vă arestez pe toţi?" Uite unde-a băgat mâna!Dumnezeu nu doarme! Nu vreau răul nimănui, dar să ştiţi aşa, ca idee",a spus un vecin al directoarei cercetată pentru fraudă.
Până la păţania de la Bacalaureat, vecinii spun că petrecerile se ţineau lanţ în vila directoarei.
Foştii vecini de palier ai doamnei Vărzaru se înveselesc brusc atunci când îşi amintesc de ea.
"Mergea numai în bikini pe ea! La început era în colanţi! Acum zece ani de zile sau acum şapte ani de zile dacă mergea în colanţi vă daţi seama că orice bărbat se uita la ea. A încins un pic atmosfera pe-aici, pe palier!", şi-au amintit foştii vecini ai Costicăi Vărzaru.

Conform declaraţiei de avere a soţului directoarei corupte, care este consilier juridic la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, familia directoarei deţine un teren de 20.000 de metri pătraţ în Ghimpaţi, o vilă în comuna Clinceni şi două autoturisme.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou