Doi bărbați împart aceeași soție. Au făcut acte la notar

Cristian Blănuţă, 27 august 2013, Ora 17:18

  • print
  • |
doi-barba-i-impart-aceea-i-so-ie-au-facut-acte-la-notar-33672-1.jpg

Doi bărbaţi din Kenya împart aceeaşi femeie şi pentru a fi siguri că nu vor ajunge la neînţelegeri sau certuri, ei au semnat un contract în acest sens. Femeia, văduvă şi mama de gemeni, s-a văzut timp de patru ani în secret cu amândoi. Când bărbaţii au aflat unul de existenţa celuilalt, niciunul nu a vrut să renunţe la femeie aşa că s-au înţeles la notar să o împartă.

Sylvester Mwendwa şi Elijah Kimani au hotărât să se însoare cu aceeaşi femeie şi să semneze un contract prin care se obligă să respecte regulile de convieţuire cu viitoarea soţie. Cei doi au luat această hotărâre când au aflat că se întâlneau cu aceeaşi femeie de mai bine de patru ani, conform RTV.net.

Pentru că niciunul dintre ei nu a dorit să renunţe la văduva care le-a fost iubită timp de patru ei, au semnat un contract prin care au promis să nu se certe vreodată pe soţie şi au fost de acord să stea cu ea în ture.


"Am hotărât că nu ne vom ameninţa şi nu vom avea sentimente de gelozie din cauza soţiei noastre, care spune că nu este pregătită să-l părăsească pe niciunul dintre noi. Fiecare va respecta ziua stabilită pentru el. Suntem de acord să iubim şi să trăim în pace. Nimeni nu ne-a obligat să facem această înţelegere", se menţionează în documentul semnat de cei doi kenyeni.


La rândul său, kenyana nu s-a putut hotărî între cei doi şi a fost de acord cu dubla căsătorie, scrie The Mirror.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou