Și-a tatuat o zână pe locul sânilor extirpați!

Cristian Blănuţă, 18 aprilie 2013, Ora 14:51

  • print
  • |
i-a-tatuat-o-zana-pe-locul-sanilor-extirpa-i-30271-1.png

O operație de mastectomie părea că-i va schimba viața unei canadience de 28 de ani, în urma căreia și-a pierdut sânii. Kelly Davidson a avut puterea să treacă peste șocul provocat, mai mult, și-a tatuat o zână în locul sânilor extirpați.

Diagnosticată cu cancer la sâni, Kelly Davidson a afost anunțată că singura ei șansă de a supraviețui este calea unei intervenții chirurgicale, după care își va pierde sânii.

Femeia a acceptat situația și a fost operată. A găsit tăria să treacă peste groaznicul incident, dar să-și mascheze și cicatricile rămase după intervenția chirurgicală.

Ea și-a tatuat o zână peste cicatrici, iar acum se consideră acceași femeie frumoasă.

"Evident că este devastator pentru oricine să-şi piardă ambii sâni pentru că asta ne defineşte pe noi ca fiind feminine şi femei, dar eu m-am conformat. Sunt tot eu, încă sunt frumoasă. Nu am nevoie de sâni pentru a mă simţi aşa.", a mărturisit Kelly, potrivit The Sun.

"Mi-am zis ce modalitate mai bună de a sărbători victoria mea în această luptă decât să-mi tatuez ceva frumos pe piept", a completat tânăra.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou