Londra, sub asediul omizilor

Cristian Blănuţă, 7 iunie 2013, Ora 10:58

  • print
  • |
londra-sub-asediul-omizilor-31382-1.jpg

Milioane de omizi au invadat străzile şi copacii din Londra. Deși nu reprezintă un pericol pentru populație, ele distrug plantele, dar creează și un disconfort oamenilor.

Locuitorii din zonele afectate au observat o pânză albă care acoperea copacii şi trotuarele, potrivit Daily Mail.

Nu după mult timp, au apărut milioane de omizi, care au început să toace vegetația. Numărul lor este atât de mare încât au ajuns să apară în părul oamenilor şi în blana animalelor de companie.

"Nu te poţi abţine să vezi că omozile fac rău copacilor care sunt complet infestaţi. Toţi pomii sunt plini de pânze albe. Trebuie să scoatem insectele din hainele şi părul copiilor", a povestit un bărbat.

Cunoscută drept molia cireşelor, insecta este extrem de dăunătoare culturiilor, putând distruge un copac întreg în doar câteva săptămâni, deși au o dimensiune de doar doi centimetri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou