Mesaj într-un borcan găsit după 50 de ani

Cristian Blănuţă, 21 august 2013, Ora 09:37

  • print
  • |
mesaj-intr-un-borcan-gasit-dupa-50-de-ani-33480-1.jpg

În 1963, Dennis Komsa, în vârstă de 12 ani, a scris un mesaj pe o bucată de hârtie, l-a pus într-un borcan de sticlă şi l-a aruncat în Oceanul Atlantic, în apropiere de Sampson Avenue din Seaside Heights, New Jersey, sperând că într-o zi se va întoarce la el.

În noiembrie 2012, după aproape 50 de ani, sticla a fost găsită. Dar nu pe o insulă exotică, tropicală, ci aproape de locul unde a fost aruncată de Komsa, conform RTV.net.

Sticla a fost găsită de Norman Stanton la circa o săptămână după ce uraganul Sandy a devastat coasta New Jersey. El căuta prin ruinele casei surorii sale, când a văzut borcanul. În el se afla mesajul lui Komsa, care cerea detalii despre felul în care a fost găsită sticla: unde a fost găsită, când şi cum. El a pus şi adresa sa, pentru a primi detaliile. În borcan se mai afla o monedă de 5 cenţi, pentru ca cel care găseşte borcanul să îi poată trimită o scrisoare.

Sticla a ajuns înapoi la Komsa sâmbăta trecută.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou