Microsoft lansează o aplicație care îți face telefonul cu android mai util

Mălina Andrei, 23 octombrie 2014, Ora 13:42

  • print
  • |
microsoft-lanseaza-o-aplicatie-care-iti-face-telefonul-cu-android-mai-util-44032-1.jpg

Microsoft continuă să creeze aplicații pentru Android, iar cea mai nouă vrea să îți cucerească telefonul făcându-l mult mai util.

Next Lock Screen vrea să le arate tuturor ce înseamnă să ai un ecran de start și un ecran de stand-by utile. Aplicația e deja în Google Play Store, dar nu pentru toată lumea.

Microsoft Garage este o echipă nouă a companiei americane ocupată doar cu dezvoltarea de aplicații pentru platformele terțe, cum sunt Android și iOS. Next Lock Screen, după cum se prezintă în această primă formă, vrea să îți simplifice telefonul cu Android și să îți aducă doar acele informații esențiale.

„Next Lock Screen te ajută să economisești timp, având acces rapid la aplicațiile necesare și la informațiile de care ai nevoie. Este un ecran de stand-by care economisește timp și este gândit pentru oamenii ocupați", afirmă compania. Îți poți verifica apelurile pierdute, calendarul, email-ul, mesajele text și totul fără să deschizi aplicații și să închizi.

Aplicația e deja în Google Play Store, dar nu pentru toată lumea. Deocamdată este doar pentru Statele Unite ale Americii.

Sursa: playtech.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou