Obama își trage tatuaj și se postează pe Youtube. Vezi ce are de gând să-și facă!

Cristian Blănuţă, 25 aprilie 2013, Ora 09:52

  • print
  • |
obama-i-i-trage-tatuaj-i-se-posteaza-pe-youtube-vezi-ce-are-de-gand-sa-i-faca-30404-1.jpg

Președintele Americii, Barack Obama, a găsit soluția pentru a-și descuraja cele două fiice ale sale de a-și face tatuaje. Acesta a spus că atât el, cât și soția lui își vor face aceleași tatuaje ca ale odraslelor.

"Michelle (soţia sa) şi cu mine am recurs la această strategie în materie de tatuaje", a dezvăluit Obama într-o emisiune a postului de televiziune NBC, referindu-se la cele două fete ale lor, Sasha, în vârstă de 11 ani, şi Malia, de 14 ani.


"Le-am spus fetelor: Dacă voi vă tatuaţi, atunci mama voastră şi cu mine ne tatuăm şi noi. O să ne facem tatuaje exact la fel, în aceleaşi locuri. Iar apoi vom posta un clip pe Youtube şi vom explica faptul că este tatuajul familiei", a adăugat Obama.


"Ideea este că asta le-ar putea descuraja să mai considere că este o modalitate bună de a se revolta", a explicat preşedintele.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou