Prima creșă cu program de noapte în Capitală

Cristian Blănuţă, 5 iunie 2013, Ora 11:24

  • print
  • |
prima-cre-a-cu-program-de-noapte-in-capitala-31311-1.jpg

A apărut prima creşă din Capitală care are şi program de noapte, unde părinţii îşi pot lăsa copii, gratuit, dacă apare o problemă urgentă, informează RTV.

Creşa "Curcubeul magic" are 75 de locuri, iar costurile pe care părinţii trebuie să le plătească sunt cele legate de masă, circa 10 lei.

Singura condiţie pe care părinţii trebuie să o respecte este, dacă îşi lasă copiii pe timpul nopţii, să îi ia după şase ore. În cadrul acestui proiect inedit, copii au parte de îngrijire şi asistenţă din partea îngrijitoarelor.

De asemenea, în cadrul creşei funcţionează şi primul muzeu al jucăriilor din Capitală, precum şi un "doctor" de jucării.

În cadrul muzeului, părinţii pot organiza petreceri pentru copii, în mod gratuit, şi mai mult, o dată pe lună, copiii pot petrece aici o noapte printre jucării.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou