Best Dental

Profit record pentru Apple. Compania a vândut peste 74 de milioane de iPhone în trei luni

Mălina Andrei, 28 ianuarie 2015, Ora 13:11

  • print
  • |
profit-record-pentru-apple-compania-a-vandut-peste-74-de-milioane-de-iphone-in-trei-luni-45341-1.jpg

Apple a dat publicităţii un raport în privinţa câștigurilor obţinute de companie. Performanțele acesteia în perioada octombrie-decembrie 2014 au fost uluitoare, scrie publicaţia online Business Insider.

Apple a înregistrat venituri record în ultimul trimestru din 2014, că urmare a cererii mari de iphone 6 și iphone 6 Plus.

Mărimea a contat pe Apple, care a avut vânzări uriașe în perioada sărbătorilor, arată BBC. Compania a informat că a vândut 74,5 milioane de iphone din octombrie până în decembrie. Analiștii se așteptau ca în trimestrul 4 al anului trecut Apple să vândă 65 milioane de unități. Proiecţia a fost depăşită net.

Astfel, profitul net al gigantului american a ajuns la 18 miliarde de dolari, fiind cel mai mare profit realizat vreodată într-un trimestru de către o companie listată la bursă. Precentul record era deținut de ExxonMobil, care a avut un profit net de 15,9 milioane de dolari în al doilea trimestru din 2012.

Cu toate acestea, vânzările la iPad au fost dezamăgitoare în 2014, scăzând cu 18% față de anul precedent, a informat compania.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:40