"Sexy-bugetara" Denisa, mai tare în bani decât directorul și contabilul

Cristian Blănuţă, 12 noiembrie 2013, Ora 09:57

  • print
  • |
sexy-bugetara-denisa-mai-tare-in-bani-decat-directorul-i-contabilul-35816-1.jpg

Fotomodel, devenit peste noapte funcţionar public. Denisa Ariton, un fotomodel de succes, ocupă din luna iulie un post de referent la Institutul pentru Românii de Pretutindeni, din cadrul Ministerului de Externe.

Denisa, 26 de ani, este cunoscută pentru apariţiile incendiare de la emisiunea "În puii mei" sau din pictorialele "Ligii Sexy" 2009, ca reprezentantă a echipei Gaz Metan Mediaş.

Mai precis, Denisa Ariton ocupă un post de referent gradul III şi are un salariu de bază de 3.500 de lei lunar. Salariul ei este mai mare decât cel al directorului instituţiei sau al contabilului-şef, potrivit rtv.net.

De-a lungul carierei sale Denisa Ariton a pozat ca model pentru Jolidon, I.D. Sarrieri sau Kenvelo, şi a avut colaborări cu emisiuni difuzate de OTV, TVR sau Antena 1, printre care "În puii mei" şi "Între prieteni".

În 2012, Denisa Ariton s-a specializat, timp de trei zile, la Poiana Braşov, ca expert în achiziţii. Ea are un masterat în comunicare la ASE, unde şi-a luat licenţa în 2008, la Facultatea de Economie Generală.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou