Tu știi ce semnificație au visele tale erotice? Află acum

Ziarul Atac, 19 ianuarie 2015, Ora 00:23

  • print
  • |
tu-stii-ce-semnificatie-au-visele-tale-erotice-afla-acum-45201-1.jpg

Visele sunt manifestări ale subconștientului, care îți dau semnale despre tot ceea ce îți afectează viața. De cele mai multe ori, visele nu sunt foarte explicite, iar interpretarea acestora este total opusă visului în sine. Acestea pot simboliza numite probleme cu care te confrunți, anumite lucruri din viața ta care trebuie puse în ordine, anumite dorințe și speranțe pe care le ții ascunse.

Visele erotice pot avea semnificații la care nici nu te gândești. Este important să le acorzi atenție, deoarece ți-ar putea da niște semnale importante. Iată câteva dintre cele mai comune vise erotice și cum le interpretează specialiștii!


1. Visezi că faci sex cu cineva cunoscut.
La prima vedere, ai putea spune că ești atras de acea persoană, însă interpretarea reală a acestui vis este următoarea: cel mai probabil ai anumite sentimente de admirație pentru persoana respectivă și pentru calitățile pe care aceasta le posedă. Totodată, acest vis poate înseamna că îți dorești un anumit lucru pe care persoana în cauză îl deține.


2. Visezi că ești în căutarea unui spațiu privat alături de partenerul tău. Visele în care ești în căutarea unui loc în care să faci sex cu partenetul tău ar trebui să fie un semnal de alarmă. Acestea îți indică lipsa unei conexiuni între tine și iubitul tău.


3. Visezi că faci sex în public. Acest lucru semnalează îngrijorarea ta față de ceea ce cred toți cei din jurul tău. Se poate să fi fost afectată de un anumit comentariu sau un anumit gest cu care cineva apropiat te-a atins.


4. Visezi că zbori. Zborul poate avea numeroase semnificații în vis. Una dintre acestea este asocierea cu orgasmul. Un astfel de vis subliniază nemulțumirile tale în legătură cu viața sexuală.


5. Visezi că faci sex cu șeful tău. Acest lucru înseamnă că dorești să te apropii de el, însă pe plan profesional. Poate ai dori ca el să a corde mai multă atențe propunerilor tale sau proiectelor de care te ocupi.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou