Un rugbyst a câștigat cursa de viteză cu un avion VIDEO

Cristian Blănuţă, 1 august 2013, Ora 12:39

  • print
  • |
un-rugbyst-a-ca-tigat-cursa-de-viteza-cu-un-avion-video-32943-1.jpg

Rugbystul sud-african Bryan Habana a câştigat cursa de 100 de metri care a avut loc pe aeroportul din Toulon, unde adversar i-a fost un Airbus A380.

Bryan Habana este un jucător de rugby excepţional, component al naţionalei de rugby a Africii de Sud, devenit cunoscut la Cupa Mondială din 2007, când a marcat opt eseuri, performanţă pe care o reuşise înaintea sa doar legendarul Jonah Lomu, conform RTV.net.

În acelaşi timp. Habana este poate cel mai rapid jucător de rugby de pe planetă, iar proba vitezei sale a dat-o deja în urmă cu câţiva ani, când s-a întrecut cu un leopard. Ultima sa provocare a fost întrecerea cu un avion Airbus A380, pe pista aeroportului din Toulon.


În dezavantaj clar faţă de monstrul de fier cu patru motoare, care dezvoltă o viteză de 1.200 km/oră, Habana a profitat însă din plin de startul mai bun şi a trecut primul linia de sosire, după 100 de metri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou