Adrian Năstase: „Am avut 15 dosare la DNA. Una dintre procuroare mi-a fost studentă”

Mirela Ene, 8 decembrie 2023, Ora 12:08

  • print
  • |
adrian-nastase-am-avut-15-dosare-la-dna-una-dintre-procuroare-mi-a-fost-studenta-48082-1.jpeg

Adrian Năstase: „Am avut 15 dosare la DNA. Una dintre procuroare mi-a fost studentă”

„Am avut 15 dosare la DNA. S-au închis. Una dintre procuroare mi-a fost studentă. În celebrul dosar cu Genică Boierică, a făcut un denunț din închisoare și a spus că a fost cu mine la vânătoare, că a dormit în același pat cu mine, că am dormit pe mâna lui. Până la urma, s-a dovedit că nu era așa. Am fost achitat”, a declarat Adrian Năstase.

Acesta mărturisește că nu îi face plăcere să își aducă aminte de discuțiile cu procurorii. „Era o procuroare care mi-a spus, cu oarecare mândrie, că a fost studenta mea. O întrebam cum putea să creadă că am fost la vânătoare cu Genică Boierică.”

„Cele 15 dosare au fost făcute foarte rapid. A fost un dosar în care eu am fost condamnat pentru corupție pe ideea că am primit mită contravaloarea lucrărilor de reparații la casa lui Paul Opriș. Este destul de greu. Nu vreau să vorbesc prea mult”, a mai spus Năstase.

Adrian Năstase, despre dosarul vaccinurilor: „Pare că este vorba de incompetență”

Fostul premier a vorbit și despre dosarul vaccinurilor. „Nu aș vrea să mă pronunț. La prima vedere, pentru cineva bine intenționat în a analiza povestea asta, pare că este vorba de incompetență.”

Vlad Voiculescu, fostul ministru USR al Sănătății în guvernul Cîțu, în timpul pandemiei, neagă orice implicare în achiziția dozelor de vaccin anti-Covid. Fostul ministru afirmă că toate contractele au fost semnate de către reprezentantul Comitetului Național pentru Coordonare Activităților de Vaccinare, cu mandat de la premierul Cîțu. În referatul procurorilor DNA se spune că toate contractele de achiziție pentru vaccinurile anti-COVID-19 au fost încheiate cu încălcarea dispozițiilor legale, fără a avea avizul departamentelor de specialitate și fără a exista o analiză privind calitatea și cantitatea necesară de vaccinuri, raportat la populația eligibilă pentru vaccinare.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou