Baronul PSD Bunea Stancu: Vă trag pe toți după mine, dacă mă saltă DNA!

Cristian Blănuţă, 7 august 2014, Ora 16:41

  • print
  • |
baronul-psd-bunea-stancu-va-trag-pe-toti-dupa-mine-daca-ma-salta-dna-42379-1.jpg

Baronul PSD de Brăila, Bunea Stancu, a fost săltat de DNA. În urmă cu câteva luni, într-o ședință cu scântei la PSD, Bunea Stancu le-a transmis un avertisment incendiar colegilor: "Dacă mă saltă DNA, vă trag pe toți după mine!"

Surse din PSD relatau, la vremea respectivă, că Bunea Stancu a promis un adevărat cutremur, atât la nivel local, cât și la centru, în București.

"Nu o sa pic doar eu ca prostul, va iau pe toti dupa mine! Pe toti! Pana si pe procurorii care m-au scos pana acum! Ma duc eu, trag tot judetul dupa mine, si Bucurestiul, ne ducem cu totii la mititica!"

Iar daca la inceput, dupa cum sustin cei prezenti la aceasta discutie, cu totii au crezut ca vechiul lor camarad de fapte a clacat psihic pentru doar cateva momente, si-au dat seama repede ca acesta vorbeste cat se poate de serios.

Mai mult decat atat, Bunea Stancu si-ar fi bagat in sperieti prietenii si partenerii de afaceri deopotriva, plusand ca are de gand sa le dea de lucru procurorilor anticoruptie asa cum nu au avut acestia niciodata pana acum.


Iar daca unii ar putea crede ca presedintele CJ Braila ar fi putut juca la cacealma, ca sa scape de criticile care veneau din toate partile, cei care il cunosc mai bine sustin ca acesta chiar poate fi o „bomba" care, odata intrata in „posesia" DNA, ar dinamita o buna parte a clasei politice romanesti.

Ei bine, condiția inițială s-a îndeplinit: Bunea Stancu a fost săltat de DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu.

Sursa: stiripesurse.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou