Contre în direct MACOVEI - VOICULESCU despre PUȘCĂRIAȘI

Cristian Blănuţă, 11 august 2014, Ora 09:40

  • print
  • |
contre-in-direct-macovei-voiculescu-despre-puscariasi-42455-1.jpg

Animozitatea dintre Dan Voiculescu și Monica Macovei era recunoscută în mediul politic, iar rivalitatea dintre cei doi a dus la momente extrem de tensionate.

Într-o emisiune la Antena 3, unde era invitată ministrul Justiției, Monica Macovei, a intervenit telefonic Dan Voiculescu, care a declanșat o avalanșă de atacuri la adresa acesteia.

"Spuneți-mi și mie unde sunt marii corupți din pușcărie? Doamna procuror, unde sunt?", o întreba Voiculescu, pe Monica Macovei.

Răspunsul ministrului Justiției este unul care a prins contur în aceste zile. "E o problemă pe care o pune multă lume, inclusiv eu. Avem dosare, avem corupți sau încă nu știm dacă sunt corupți, dar avem persoane trimise în judecată pentru corupție și fraude la nivel înalt politic și unii sunt în curs de cercetare, cum este și domnul Voiculescu. Nu avem încă condamnări, și pe mine mă deranjează acest lucru", a explicat Macovei.

Dacă privim acest dialog din anul 2007 și analizăm situația de astăzi, am putea spune că Dan Voiculescu a fost cel puțin neinspirat când a întrebat: "Unde sunt marii corupți din pușcării?".

În același timp, Macovei a avut o viziune și a anticipat că condamnările pe bandă rulantă din zilele noastre.

Sursa: stiripesurse.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou