Crevedia- La locul exploziei s-au găsit două seifuri încuiate

Constantin Georgescu, 31 august 2023, Ora 18:47

  • print
  • |
crevedia-la-locul-exploziei-s-au-gasit-doua-seifuri-incuiate-48011-1.jpeg

Descoperirea care poate complica ancheta de la Crevedia - La locul exploziei s-au găsit două seifuri încuiate

O descoperire neașteptată a fost făcută de anchetatori la locul exploziei stației GPL de la Crevedia. Este vorba despre două seifuri încuiate.

Anchetatorii au găsit două seifuri de mici dimensiuni, care au fost ridicate, sigilate și, cel mai probabil, dacă patronii firmei nu vor dori să le deschidă pentru a se vedea ce este înăuntru, se va solicita un mandat de percheziție de la judecători.

Principala preocupare a anchetatorilor în acest moment, spun surse judiciare , este aceea de a termina cercetarea la fața locului si golirea cisternelor de gaze.

Mai există gaze într-una dintre cisterne. Toată această operațiune a fost foarte grea pentru că nu sunt firme specializate care pot să intervină în astfel de situații.

Pentru ultima cisternă se încearcă astăzi golirea ei, apoi ridicarea și mutarea din zonă, pentru a se putea da drumul circulației, ca oamenii să se poată întoarce după atâtea zile la casele lor.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou