Best Dental

Crevedia- La locul exploziei s-au găsit două seifuri încuiate

Constantin Georgescu, 31 august 2023, Ora 18:47

  • print
  • |
crevedia-la-locul-exploziei-s-au-gasit-doua-seifuri-incuiate-48011-1.jpeg

Descoperirea care poate complica ancheta de la Crevedia - La locul exploziei s-au găsit două seifuri încuiate

O descoperire neașteptată a fost făcută de anchetatori la locul exploziei stației GPL de la Crevedia. Este vorba despre două seifuri încuiate.

Anchetatorii au găsit două seifuri de mici dimensiuni, care au fost ridicate, sigilate și, cel mai probabil, dacă patronii firmei nu vor dori să le deschidă pentru a se vedea ce este înăuntru, se va solicita un mandat de percheziție de la judecători.

Principala preocupare a anchetatorilor în acest moment, spun surse judiciare , este aceea de a termina cercetarea la fața locului si golirea cisternelor de gaze.

Mai există gaze într-una dintre cisterne. Toată această operațiune a fost foarte grea pentru că nu sunt firme specializate care pot să intervină în astfel de situații.

Pentru ultima cisternă se încearcă astăzi golirea ei, apoi ridicarea și mutarea din zonă, pentru a se putea da drumul circulației, ca oamenii să se poată întoarce după atâtea zile la casele lor.

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou