Deținuții de la RAHOVA către VOICULESCU: PRĂDUITOR, SIFON!

Cristian Blănuţă, 11 august 2014, Ora 10:53

  • print
  • |
detinutii-de-la-rahova-catre-voiculescu-praduitor-sifon-42458-1.jpg

Miron Cozma a făcut dezvăluiri în premieră despre modul în care a fost primit Dan Voiculescu în închisoare. Acesta a declarat că deţinuţii l-ar fi huiduit şi înjurat.

Miron Cozma a declarat că deţinuţii l-au luat la rost pe Voiculescu, când acesta a ajuns în penitenciar.

"El are o etichetă dată de justiţia română, aceea de turnător la securitate, ori ghinionul lui e că trecerea de la punctul de primire către secţia de deţinere se face prin curtea închisorii, iar deţinuţii au vizibilitate în curte.

În momentul în care el a trecut către secţia a doua unde este deţinut, deţinuţii bineînţeles au început să strige după el "prăduitor", "sifon", termeni de închisoare", a declarat Miron Cozma, potrivit România TV.

Voiculescu a fost condamnat la 10 de închisoare în Dosarul ICA, pentru spălare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei.

Dan Voiculescu a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul ICA.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou