Dragnea: AUR e controlat de Coldea, Kovesi și de foști ofițeri SRI și SIE

Florentina Șerbănescu, 13 aprilie 2023, Ora 18:46

  • print
  • |
dragnea-aur-e-controlat-de-coldea-kovesi-i-de-fo-ti-ofiteri-sri-i-sie-47805-1.jpg

Fostul lider pesedist Liviu Dragnea aruncă o bombă, susținând, într-un interviu pentru DCNews, că AUR e controlat de fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, dar și de alți foști ofițeri SRI și SIE, cu implicarea inclusiv a Laurei Kovesi.

Liviu Dragnea a anunțat azi că pregătește lansarea unei emisiuni TV - și nu online - despre rețete politice, în paralel cu cea de rețete culinare, în care va prezenta, între altele, un program de guvernare bazat pe patriotism economic, pe care îl are aproape finalizat. Acesta program ar urma să fie pus la dispoziția unui partid suveranist autentic, nu unul vopsit, care să-l pună în practică.

"Partidul este înființat, e nou, se numește Mișcarea "România Suverană", condus de Carmen Dan, un om în care am foarte mare încredere. O rețetă politică 100% românească și pentru români și dacă românilor le va plăcea, s-ar putea să aibă succes" a spus Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, "rețeta politică" a momentului se prezintă cam așa: "Avem partidul X condus de "ăilalți", partidul Y care e condus de aceeași "ăilalți" și partidul suveranist Z care e de fapt vopsit și e condus de Coldea. E vorba de AUR. În ceea ce-l privește pe Simion, sau SIEmion, este vorba de Coldea și de alți foști ofițeri SRI, dar și de foști ofițeri SIE, și care sunt implicați și în afaceri, fac o grămadă de bani și vor o restaurație, vor să reia în mâinile lor România, eventual și cu Kovesi. Dar îl folosesc pe Simion și această formațiune politică" a spus Dragnea.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou