Încă o PROSTEALĂ marca ANTENA 3

Cristian Blănuţă, 13 august 2014, Ora 15:39

  • print
  • |
inca-o-prosteala-marca-antena-3-42501-1.jpg

Premiile Emmy sunt o instituție care recompensează cele mai bune programe de televiziune, și face asta încă din 1949.

Realizatorii Antena3 sunt în extaz de când au aflat că sunt și ei nominalizați la aceste premii: "În cel mai cumplit moment al existenţei noastre, am primit cea mai importantă veste, care este probabil cea mai dulce răzbunare împotriva sistemului opresiv. Este încă una dintre dovezile - dacă cineva mai are nevoie de astfel de dovezi - că Dumnezeu există. Postul de televiziune Antena 3 România este nominalizat în gala Emmy Awards International. Este cel mai mare vis al oricărei televiziuni, al oricărui jurnalist", a declarat Mihai Gâdea.
Numai că...
Premiile Emmy, cele pe care le știm cu toții, se acordă programelor americane de televiziune. Printre câștigătorii din ultimul deceniu sunt "Sex and the City", "Friends", "The Sopranos", "Lost", "Mad Men", "Breaking Bad", "The Daily Show" sau "The Colbert Report".
Eh, într-o debara, separat de acest eveniment, se desfășoară "International Emmys", un eveniment care recompensează cele mai bune producții de televiziune de pe glob.

În nici o situație realizatorii "Beaking Bad" sau "Mad Men" nu se vor afla pe aceeași scenă cu realizatorii de la International Emmys, primul ținându-se pe 25 august și celălalt pe 30 septembrie.

Distincția International Emmy® Awards a mai fost acordată o dată unei echipe de televiziune românești, în 2008, când o echipă a ProTV a filmat, din întâmplare, execuția pelerinilor tibetani de către autoritățile chineze.

Deci nu, tâmpilor, "Prison Break" și "House of Cards" nu sunt în același eveniment cu voi! OK, ăsta e mai spălat decât ăla de la New York Festivals, la care plăteați diplomele, sau la ăla de la Cannes, la care v-ați dus cu c.... mari și n-ați luat nimic și nu ați mai vorbit despre asta niciodată. Dar tot irelevant ca Eurovisionul este, a postat Vali Petcu pe www.zoso.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou