Întânire fulger a lui Ponta cu politicieni moldoveni

Cristian Blănuţă, 10 septembrie 2014, Ora 12:46

  • print
  • |
intanire-fulger-a-lui-ponta-cu-politicieni-moldoveni-43192-1.jpg

Informaţii foarte interesante au apărut astăzi în presa din Republica Moldova care a dezvăluit că mai mulţi politicieni moldoveni au fost într-o "deplasare fulger" în România cu un avion charter pentru a se întâlni cu premierul Victor Ponta. 

www. deschide.md scrie că subiectul discuţiilor l-a reprezentat creionarea unui plan de cooperare reciprocă în campaniile electorale între PSD şi  Partidul Democrat de la Chișinău:
"Marți 9 septembrie, în jurul orei 23:00, un avion particular comandat în regim de cursă charter a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un microbuz AIC era în așteptare. După câteva minute din avion a coborât președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, președintele de onoare Dumitru Diacov, însoțiți de alte câteva persoane. Toți au urcat în microbuz și au fost transportați la salonul VIP al Aeroportului.

Ajuns în salonul VIP, Marin Lupu a aprins o țigară în timp ce discuta la telefon. La scurt timp și-a făcut apariția și Dumitru Diacov, cu grupul.
Contactat telefonic în această dimineață, Dumitru Diacov a declarat: "Măi, măi, măi, totul vă interesează, și ce dacă am fost cu o cursă charter. Am fost la București și ne-am întâlnit cu Victor Ponta (premierul României, președintele PSD) unde am discutat un plan de cooperare între cele două partide și am stabilit prioritățile", a răspuns Diacov arătându-se mirat că deplasarea nu a trecut neobservată.

Diacov a spus că Partidul Democrat de la Chișinău s-a angajat să-l susțină pe Victor Ponta în campania pentru prezidențialele din România, iar partidul lui Ponta să susțină PD în campania pentru parlamentarele din Republica Moldova. "Este un parteneriat firesc în condițiile în care facem parte din aceiași familie europeană, Internațională socialistă", se arată în articol.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou