Ion CRISTOIU: Ofițerul lui Băsescu este Victor Ponta

Cristian Blănuţă, 19 septembrie 2014, Ora 08:05

  • print
  • |
ion-cristoiu-ofiterul-lui-basescu-este-victor-ponta-43394-1.jpg

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit numele candidatului fost ofițer sub acoperire candidat la prezidenţiale despre care Traian Băsescu a vorbit.

"Domnul Băsescu a ieşit la TVR. Interviul a fost destul de bun. Pe 5 august, domnul Băsescu a spus că există printre prezidenţiabili un fost ofiţer acoperit care trebuie să îşi pună asta în CV. A revenit la începutul lunii septembrie cu Turcescu, unde a dezvoltat tema şi a spus pe lângă "fost" şi "acum".

În interviul de aseară a lămurit câteva lucruri. A lămurit că se referă la fost ofiţer acoperit. A spus că este vorba de un fost ofiţer acoperit şi a introdus nuanţa cu 1990-1992. Se referă la faptul că domnia sa poate să deconspire acest nume pentru că nu e nimic primejdios, este un fost.

Pentru cel căruia i se va spune numele nu va fi nicio problemă. Singura problemă e că nu şi-a trecut în CV. Al doilea lucru pe care îl ştim foarte clar de la preşedinte e că nu va spune până pe 23. Foarte important. Preşedintele spune că va ieşi când planifică dânsul. El a spus că are numele, dar o să îl spună când vrea. A spus că are o planificare", a declarat Cristoiu.

Jurnalistul a subliniat şi faptul că Băsescu a spus că nu va invoca un document de la Servicii.

"A spus că nu va invoca niciun moment un document de la Servicii. De ce? Pentru că şi aici e o îmblânzire. Aseara am avut de-a face cu o micşorare a impactului posibil pe care l-ar avea dezvăluirea domniei sale. Nu îl mai dă repede. E vorba de un fost. Şi e vorba de faptul că, în momentul în care va dezvălui numele, și serviciile vor spune nu e adevărat, domnia sa va spune că nu s-a bazat pe Servicii", a spus Cristoiu.

Cristoiu a dezvăluit şi numele pe care l-ar putea dezvălui Băsescu: "După părerea mea, după toate aceste date, este vorba de Victor Ponta. Traian Băsescu se va referi, dacă va face vreodată vreo dezvăluire, la Victor Ponta. Dacă se va referi vreodată".

"Dacă această dezvăluire se face înainte de primul tur sau între cele două tururi, domnul Victor Ponta e preşedintele României. Dacă se face dezvăluirea, Victor Ponta capătă un capital politic ieşit din comun. De ce? În primul rând, Victor Ponta va spune că nu e adevărat. Nu se poate proba. Victor Ponta, dacă va fi numele lui, nu are voie prin lege să spună "DA", a mai spus Cristoiu, la "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la TVR, că Ilie Sârbu  "a minţit prin omisiune" când a declarat că raportul SIE arată că nu este niciun candidat la prezidențiale care să fie agent acoperit.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou