KOVESI. Culisele dosarului ICA

Cristian Blănuţă, 11 august 2014, Ora 11:58

  • print
  • |
kovesi-culisele-dosarului-ica-42462-1.jpg

Laura Codruța Kovesi a declarat luni, la Adevrul Live, referitor la viteza cu care s-a derulat dosarul lui Dan Voiculescu că „șase ani nu mi se pare o viteză nefirească pentru un dosar în care sunt implicate 12 persoane".

„Șase ani nu mi se pare o viteză nefirească pentru un dosar în care sunt implicate 12 persoane sau 13. Este o cale de atac în care nu se administrează probe ca în prima instanță. S-au respectat toate condițiile legale. Sigur că a fost un dosar cu foarte multe amânări și în momentul în care 2 judecători finalizează tot probatoriul mi se pare normal să dea o decizie.

Judecătorul Mustață este judecat nu pentru modul în care a fost judecat dosarul Voiculescu ci pentru fapte de corupție în alte cazuri. Faptele pentru care a fost arestat preventiv viza alte fapte de corupție, nu vis-a-vis de dosarul lui Voiculescu", a declarat Kovesi, la Adevărul Live.

„Cred că au fost foarte multe momente care au influențat cursul dosarului. Inculsiv acele demisii ale lui Dan Voiculescu. Putem considera aceste momente ca fiind momente importante, pentru că s-a schimbat completul de judecată.

Un moment important a fost și acest dosar pe numele judecătorului Mustață, pentru că existau date că tergiversa cursul dosarului.

Faptul că s-a schimbat codul de procedură a făcut ca durata procesului să fie grăbită, pentru că ultima parte a dosarului s-a judecat după noul cod", a mai declarat Laura Codruța Kovesi.


 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou