Meleșcanu: Mega-ancheta din Dosarul Licențelor Microsoft este coordonată de FBI

Mălina Andrei, 29 septembrie 2014, Ora 15:41

  • print
  • |
mele-canu-mega-ancheta-din-dosarul-licentelor-microsoft-este-coordonata-de-fbi-43646-1.jpg

Potrivit lui Teodor Meleşcanu, cercetările din dosarul licenţelor Microsoft ar fi pornit din Statele Unite. Fostul şef al SIE susţine că este vorba de o mega-anchetă care se desfăşoară în mai multe ţări.

Cercetările sunt coordonate chiar de către FBI. Asta deoarece în dosarul de corupţie este implicată o companie americană.

„Nu se va stinge ușor. Afacerea n-a pornit la noi. Ancheta a venit din Statele Unite, așa că nu e o treabă gestionată doar la noi, pe care să poți să bănuiești că e făcută pe criterii politice, cum s-a mai întâmplat de multe ori", a afirmat Meleșanu, potrivit stiripesurse.ro.

Departamentul Naţional Anticorupţie a cerut deja încuviinţarea urmăririi penale pentru 9 miniştri. Este vorba despre Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Alexandru Athanasiu, Daniel Funeriu, Valerian Vreme, Şerban Mihăilescu, Gabriel Sandu, Adriana Ţicău şi Mihai Tănăsescu.

Meleşcanu a mai specificat că Serviciul de Informaţii Externe nu a avut nicio implicare în această anchetă, potrivit B1.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou