Nostradamus despre România: Rusia va distruge totul

Anca Bratu, 18 iunie 2023, Ora 15:54

  • print
  • |
nostradamus-despre-romania-rusia-va-distruge-totul-47929-1.jpg

Profetie cutremurătoare a lui Nostradamus despre România: Rusia va distruge totul

Michel de Nostradame, cunoscut sub numele de Nostradamus, este considerat unul dintre cei mai importanți prezicători din istorie și a menționat în celebrele sale catrene inclusiv despre România și despre un posibil al treilea război mondial, care va porni din Rusia. Unul dintre pasajele din catrenele lui Nostradamus sună astfel: "Violentă distrugere, România va suferi".

Nostradamus, cu numele său real Michel de Nostradame, a trăit în perioada 1503-1566. La Paris au fost descoperite o serie de manuscrise ale acestui mare prezicător, în care se regăsesc predicții terifiante. Multe dintre ele s-au împlinit deja, iar dacă privim evenimentele actuale din lume, pare că se referă exact la situația generată de conflictul declanșat de Rusia în Ucraina, notează Impact.

Într-un pasaj din catrenul 26 al Centuriei V din unul dintre manuscrisele lui Nostradamus, sunt incluse câteva versuri în care prezicătorul scrie, acum peste 500 de ani, că "Estul va slăbi puterea Occidentului". Apare și menționarea termenului "Romainie care va suferi". Mulți critici literari susțin că denumirea "Romainie" se referă la România, țara noastră, chiar dacă în perioada în care Nostradamus a scris manuscrisul, termenul de "România" nu exista.

În catrenele 59-60 din Centuria VIII, se menționează următoarele:

"De două ori ridicat și de două ori prăbușit,

Orientul va slăbi Occidentul.

Vrăjmașul său, după mai multe bătălii pe mare, va eșua în timpuri de restricție.

Mai întâi în Galia, pe pământ și pe mare, împotriva englezilor și Parisului.

Fapte minunate ale acelei mari trupe, violente, fiara sălbatică va pierde Lorraine."

În ceea ce privește Franța, Nostradamus prezice că aceasta va deveni "o țară ruinată" și că un "măcelar" va obține un imperiu prin forță.

Într-unul dintre catrenele sale, Nostradamus pare să facă o presupusă referire la România:

"Din Rusia se apropie în masă,

Distrugătorul va ruina acel oraș,

Violentă distrugere Romainie va suferi,

Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite."

De asemenea, unii interpreți ai catrenelor consideră că Nostradamus prezice izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial după uciderea "ultimului Papă, care va fi asasinat chiar de Anticrist, care se va naște în Orient."

Pentru anul 2023, cei care au studiat profețiile lui Nostradamus au prezentat o nouă listă de evenimente posibile. Conform acestora, există o anticipare că războiul din Ucraina s-ar putea extinde la nivel global: "Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate", a notat Nostradamus.

Totodată, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, care ar putea scăpa de un eventual Armaghedon.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou