O escroacă cu boli venerice, fostă soţie de medic, a pus pe jar Iaşul şi Bucureştiul

Ziarul Atac, 13 septembrie 2015, Ora 07:20

  • print
  • |
o-escroaca-cu-boli-venerice-fosta-sotie-de-medic-a-pus-pe-jar-iasul-si-bucurestiul-46658-1.jpg

Caz incredibil al unei ţepare care a reuşit să păcălească mai multe persoane de sume importante de bani. A devenit celebră la Iaşi când s-a căsătorit cu medicul Lucian Fărmatu.

Acesta s-a trezit cam târziu că soţia lui este o infractoare. A divorţat la începutul acestui an. Au apucat să facă şi un credit consistent pe la bănci. Numele personajului este Aura Blăniţă şi este unul destul de periculos. Împrumută diferite calităţi oficiale pentru a-şi atrage victimele. Reporterii au stat de vorbă cu una dintre victime. Napoleon Picioruş, în vârstă de 46 de ani, locuieşte în Bucureşti şi a povestind călcându-şi pe mândrie, cum a fost păcălit de hoaţa de sentimente.

Au făcut sex din prima

Napo, aşa cum îi place să i se spună, a explicat că Aura Blăniţă a fost găsită pe Internet, imediat făcându-se legătura, după câteva conversaţii. Ca şi la Iaşi, Aura s-a folosit de calităţi oficiale pentru a atrage atenţia. Pentru iubitul din Bucureşti s-a recomndat comisar la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate. Nefiind tocmai încântat de calităţile fizice ale doamnei, Napo a zis să încerce, merge şi aşa, lucru care s-a şi întâmplat, conform celor spuse de acesta. "Am întâlnit-o în februarie 2015. Ea locuia in Iaşi, la Tomeşti. Am cunoscut-o pe un site de matrimoniale. A spus că vine la Bucureşti. A durat o zi, două. A spus că este comisar BCCO (Brigada de Combater a Criminalităţii Organizate - n.r). A venit la mine acasă, în Bucur Obor, unde am întreţinut relaţii sexuale. După primul contact sexual, mi-am dat seama că era bolnavă veneric. Mirosea urât în zona intimă. Am urmat un tratament ca să scap de boală", spune victima.

Vine şi ţeapa. Furt de mii de euro

La un moment dat, bărbatul s-a trezit că a rămas fără bunurile din apartamentul din Bucur Obor. A întrebat-o şi aceasta a jurat că nu a pus mâna. Acesta a dat-o afară din casă, dar nu cu prea mare succes, pentru că Aura ţipa şi făcea scandal în imobilul unde locuia Napo. "După două-trei luni, mi-a furat din casă ceasurile bărbăteşti: Tissot, Longines, bijuteriile din argint cu însemne francmasonice, nişte piese rare, laptop, tabletă, telefoane şi o sumă de bani. Banii i-a luat din safe. Avea acces la el pentru că acolo îşi ţinea chipurile pistolul de serviciu", a mai spus bărbatul. În consecinţă, victima a depus plângere pentru furt şi înşelăciune la secţia 8 Poliţie din Capitală, sectorul II.

Apucături sexuale deviante

Bucureşteanul a mai spus că s-a speriat de femeie din două motive: de modul în care îşi trata mama bolnavă de la Iaşi şi de apucăturile sexuale deviante, ce nu pot fi reproduse textual. Napo susţine că mama Aurei a fost lăsată intenţionat în frig, şocul hipotermic provocându-i iminenta moarte. Totul s-a întâmplat înainte de a fi dată afară din apartament. "Avea drumeţii la Iaşi, acolo unde mama ei locuia la Tomeşti. M-am deplasat cu ea şi am descoperit că mama ei locuia în frig, era în stare de şoc hipotermic. În loc să aibă grijă de mama sa, se certa cu soţul de atunci (Lucian Fărmatu-n.r). La intervenţia mea, am chemat ambulanţa. S-a constatat că era în şoc hipotermic. Noi am urmat ambulanţa. După, m-a dus la un hotel sordid din apropierea spitalului. Ea avea chef de sex, iar mama ei era în spital. După, ne-am întors la Tomeşti unde şi-a luat hainele şi le-a pus în portbagajul maşinii. Ne-am întors la Bucureşti", a mai spus Napo. Mai mult, a scos din buzunar suma de 1500 de euro pentru îmormântare bătrânei, care nu a mai dus-o mult. Aura Fărmatu s-a scuzat că nu are bani, deoarece încă nu a fost făcută numirea oficială a lui Daniel Horodniceanu, la şefia centrală a DIICOT. Încă o minciună pe care a turnat-o pe nerăsuflate. Ea nu avea nici o legătură cu această structură.

Cerşea

Disperată că nu mai are pe cine să prostească, Aura Blăniţă acosta persoane pe stradă pentru a le cere bani. Se recomanda poliţist. După spusele bărbatului, Aura bântuie zona Obor căutând chiştoace pe stradă. "Avea un câine Tomelo, adus de la Tomeşti. L-am acceptat pentru că mie îmi plac câinii şi pisicile. Ieşea cu el în parc şi se lua de oameni spunând că că eu aş fi un beţiv şi că am dat-o afară din casă. Trezea mila trecătorilor şi obţinea sume de bani. Ieşea aproape desculţă când făcea lucrurile astea. În luna iulie a făcut scandal în bloc, mi-a distrus nişte tablouri şi o bicicletă Strida. Acum, boschetăreşte tot prin zona Obor, caută chiştoace pe jos", a încheiat Napoleon Picioruş.

Ce făcea la Iaşi

În acest moment, Aura Blăniţă, fostă Fărmatu, este cautată peste tot. Până acum, nimeni nu i-a dat de urmă. Plângerile s-au strâns cu nemiluita la secţia a IV-a Poliţie Iaşi. Însă, reprezentanţii IPJ Iaşi au precizat că acestea nu au fost soluţionate, fiind în lucru la poliţistul de caz Petru Nechita, acuzaţia principală fiind cea de inselaciune. Plângeri au fost făcut şi către reprezentanţii SRI Iaşi. Aura s-a folosit de însemnele SRI pentru a escroca diferite persone (uniformă, siglă etc.). Spunea apropiatilor că in calitate de ofiţer SRI era trimisă în misiuni speciale, că era specializată pe lumea arabă şi că participa felul de operatiuni secrete. Totul era o minciună pentru soţul de atunci, Lucian Fărmatu. Contactată telefonic, sora medicului, Mihaela Fărmatu a declarat că va lua legătura cu Napoleon Picioruş pentru ca Aura Blăniţă să fie adusă în faţa autorităţilor.

Magdalena Florea

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou