Best Dental

Polițistul Vulpescu, bătăușul de la Vaslui

Ziarul Atac, 10 octombrie 2015, Ora 18:20

  • print
  • |
politistul-vulpescu-batausul-de-la-vaslui-46668-1.jpg

Un polițist din Vaslui, cu grave apucături de comportament, a fost surpins de mai multe ori creând scandaluri chiar la locul de muncă. șefii IPJ Vaslui se fac că nu văd, în ciuda reclamațiilor repetate. Este vorba de Ciprian Vulpescu. și-a dorit nespus să ajungă polițist. A încercat de patru ori să între la Academia de Poliție. "A intrat la Academie pentru că a făcut pregătire cu un profesor care l-a și ajutat să intre la Academie, pentru că era în comisie și corecta tezele de admitere", a spus un polițist de la IPJ Vaslui.

Probleme psihice?

Colegii din Inspectorat sunt sătui de Vulpescu. Aceștia cred că are probleme reale, de ordin psihic. A iscat un conflict cu subcomisarul Petru Perdun. și acesta din urmă este plin de reclamații depuse de justițiabili și de avocați. Contactat telefonic, Perdun nu a negat conflictele avute cu Vulpescu, dar s-a scuzat, explicând că cel din urmă este competent din punct de vedere profesional. "Ce pot să spun este că știe meserie (despre Ciprian Vulpescu-n.r). în rest, nu mă interseaza", a precizat subcomisarul, fără să facă alte comentarii.

Șeful IPJ Vaslui l-a promovat, dar promite o anchetă

Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui, a precizat că se va interesa dacă Ciprian Vulpescu este pasibil de sancțiuni disciplinare. Acesta a mai spus că l-a împuternicit pe Vulpescu ca șef la Biroul Rutier din Buhusi. "De trei luni este la Huși. A fost împuternicit ca șef la Biroul Rutier Buhusi. Dacă ar fi fost un conflict, a fost între ei. Nu am un raport psihologic. O fi fost o animozitate. Din punct de vedere al calificativelor, la locul de muncă nu sunt probleme. Mă voi interesa", promite șeful IPJ Vaslui.

I se spune "Păcăliciul"

Vulpescu a căzut în dizgrația colegilor după ce acesta și-a omorât timpul reclamandu-i, motivele fiind puerile de cel mai multe ori. Se crede un justițiar cu pumnul de fier, ce întotdeauna are dreptate. Colegii de serviciu l-au ironizat povestind o întâmplare din studenția lui Vulpescu. S-a ales și cu poreclă de "Pacaliciul". "Cand era tânăr student, s-a jucat cu cătușele. Le-a pus pe mâini, dar a pierdut cheia. A rămas imobilizat timp de patru ore, până când s-a întors polistul de la care le avea. Sigur... are probleme. Mai mulți colegi suntem de aceeași părere. Ar trebui să se facă ceva cu el. Nu se poate lucra în condițiile astea", își amintește un coleg de serviciu.

Iuliana Manistireanu

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:51