Sânge proaspăt la DNA

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 08:21

  • print
  • |
sange-proaspat-la-dna-43294-1.jpg

DNA începe marea schimbare la față, iar în structurile centrale ale instituției va intra sânge proaspăt. 

DNA a anunțat oficial declanșarea procedurii de numire  pentru 12  funcții  de conducere, din categoria celor a căror ocupare nu se face prin organizarea unor concursuri.

Astfel, cei interesati isi pot depune candidaturile pana pe data de 29 septembrie, la cabinetul Laurei Codruta Kovesi, urmand ca, dupa selectia facuta de catre sefa DNA, aceasta sa trimita propunerile catre Consiliul Superior al Magistraturii. Iar cum numirile in functii se fac pe o perioada de trei ani, cu posibilitatea de prelungire cu un mandat cu o durata similara, se poate spune astfel ca garda care se schimba la sefia DNA poate sa ramana pe pozitii numai putin de sase ani! Totul spre disperarea celor care chiar credeau ca, imediat dupa schimbarea locatarului de la Palatul Cotroceni, cineva ar putea schimba din mers echipa de conducere a DNA, informează Enational.

O parte dintre numiri vor avea loc la structurile teritoriale Bacau, Brasov, Galati, Iasi si Suceava ale DNA. Insa marea miza este, desigur, structura centrala, unde vor fi fi ocupate functiile de procuror sef al urmatoarelor unitati: Serviciul de combatere a coruptiei in justitie, Biroul de combatere a coruptiei din administratia centrala, Biroul de combatere a infractiunilor comise in legatura cu achizitiile publice, Biroul de combatere a infractiunilor care aduc prejudicii bugetului public, Biroul de legatura cu institutii similare din alte state si Serviciul tehnic.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou